Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei un Pavlovam uzvaras dubultspēļu turnīru pirmajos mačos

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei un Pavlovam uzvaras dubultspēļu turnīru pirmajos mačos
Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Latvijas tenisisti Līga Dekmeijere un Deniss Pavlovs duetos ar saviem pāriniekiem veiksmīgi uzsākuši turnīrus ASV un Itālijā. Līga Klīrvoteras pilsētā sasniegusi ceturtdaļfinālu, bet Deniss Trento pilsētā jau pusfinālu.

Jau ziņojām, ka ne Dekmeijere, ne Pavlovs nespēja tikt pie uzvarām vienspēļu sacensībās – Līga zaudēja pirmajā kvalifikācijas kārtā, bet Deniss pirmajā pamatturnīra kārtā. Labākas sekmes mūsu sportistiem dubultspēļu turnīros.

Dekmeijeres pāriniece Klīrvoteras (ASV) ITF 25 000 sērijas turnīrā spēlē duetā ar amerikānieti Kimberliju Koutsu – viņas izliktas ar 4.numuru. 1.kārtu Latvijas un ASV duets pārvarējis ļoti pārliecinoši, ar 6:2, 6:0 sakaujot Magdas Okruašvili (Gruzija) un Mari Osakas duetu. Ceturtdaļfinālā viņu pārinieces būs amerikānietes Greisa Mina un Džesika Pegula, bet rangā pagaidām nopelnīti 14 reitinga punkti.

Tikmēr Deniss Pavlovs duetā ar itālieti Valteru Trusendi ir Itālijas pilsētas Trento „Future” 15 000 sērijas dubultspēļu turnīra galvenie favorīti, kas ļāva sacensībās iesaistīties tikai no ceturtdaļfinālā. Tajā šodien bija jātiekas ar mājinieku duetu Stefano Galvani un Tomaso Lago, kurus izdevās apspēlēt – 6:3, 6:4. Pusfināla sasniegšana Denisam devusi astoņus reitinga punktus, bet cīņā par finālu pretī stāsies čehs Jans Mertls un slovāks Mihals Pazickis.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page