Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Meksikā mainīgas sekmes

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Meksikā mainīgas sekmes
Deniss Pavlovs
Foto: Gintars Kavacis

Aizvadītajā naktī Meksikas galvaspilsētas Mehiko „Future” tenisa turnīrā ar mainīgiem panākumiem startējuši Latvijas tenisisti Deniss Pavlovs un Adrians Žguns. Denisam vienspēļu sacensībās diemžēl neizdevās pārvarēt kvalifikācijas izšķirošo kārtu, bet kopā ar Adrianu viņš pārvarēja dubultspēļu pamamatturnīra 1. kārtu.

Šonedēļ „Future” sērijas turnīros startē trīs Latvijas sportisti – Andis Juška (ATP 413.) spēlēs Francijas pilsētā Bresīrā (turnīra balvu fonds 10 000 ASV dolāru), bet Adrians Žguns (ATP 560.) un Deniss Pavlovs (ATP 772.) startē Mehiko (Meksika) sacensībās ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru. Kamēr Juška savu pirmo spēli turnīrā aizvadīs tikai šodien (pirmais vienspēļu pretinieks īrs Konors Nīlands (ATP 250.), dubultspēlēs Andis nespēlēs), tikmēr Pavlovs un Žguns turnīru jau sākuši.

Ātrāk tas sākās Denisam, kurš vienspēļu sacensībās bija spiests startēt kvalifikācijā. Tajā viņš tika izlikts ar 4. numuru, kas pirmo kārtu devas brīvu. Svētdien otrās kārtas mačā tenisam neradās nekādas problēmas ar mājinieka Žonatana Dipjerro pārspēšanu (6:1, 6:1), taču aizvadītajā naktī izšķirošajā spēlē Pavlovs piekāpās kanādietim Zaharijam Vaitam – 5:7, 6:3, 1:6. Jāpiezīmē, ka neviens no šiem pretiniekiem ATP rangā šonedēļ neatrodas.

Nedaudz vēlāk Denisam gan izdevās revanšēties kanādietim dubultspēļu turnīrā. Abi Latvijas tenisisti Mehiko spēlē kopīgā duetā un pirmajā kārtā apspēlēja pieminēto Zahariju Vaitu un meksikāni Rožerio Irigojenu ar 6:4, 6:2. Tieši Irigojens (ATP rangā neatrodas) būs pirmais Adriana pretinieks vienspēļu pamatturnīrā, bet dubultspēļu ceturtdaļfinālā Latvijas tenisistus gada cīņa ar rumāņa Mariusa Kopila un serba Vladimira Obradoviča duetu.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2010-02-09 16:29, pirms 14 gadiem
LV izlases tenisists zaudējis spēlētājam, kurš rangā par neatrodas! cerams Ģ.Dzelde izdarīs atbilstošus secinājumus un uz maču pret Ukrainu ņems perspektīvos jauniešus, nevis vecos bukus, kas zaudē amatieriem.

     [+] [-]

, 2010-02-09 19:44, pirms 14 gadiem
Tanabe rakstīja: LV izlases tenisists zaudējis spēlētājam, kurš rangā par neatrodas! cerams Ģ.Dzelde izdarīs atbilstošus secinājumus un uz maču pret Ukrainu ņems perspektīvos jauniešus, nevis vecos bukus, kas zaudē amatieriem.
nu beidz... zinot, ka Tu par tenisu neinteresejies pirmo dienu, neizteikshos skarbak, tik vien kaa - izlasee tomer jabut pieredzei ne tikai perspektivam - a neizdevusies diena (spele) katram var gadities