Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Ernests bija mans visu laiku labākais pārinieks"

Ints Megnis
Ints Megnis

Ozoliņš: "Ernests bija mans visu laiku labākais pārinieks"
Kārlis Ozoliņš. Foto: Latvijas Tenisa savienība

Ēģiptes tenisa izlase noteikti negaidīja, ka Latvija Deivisa kausa dueļa dubultspēli sāks tik agresīvi, pēc izcīnītās uzvaras izteicās Latvijas izlases dalībnieks Kārlis Ozoliņš.

Deivisa kausa izcīņas mačā pret Ēģipti Latvija izvirzījusies vadībā ar 2-1, pateicoties Ernesta Gulbja un Kārļa Ozoliņa uzvarai dubultspēlē ar 6-3 un 6-4. Lai uzvarētu Pasaules II grupas „play-off” mačā, Latvijai nepieciešama viena uzvara atlikušajās divās vienspēlēs, kas arī norisināsies šodien Lielupes tenisa centrā Jūrmalā.

"Kad vakar uzzinājām, ka Mārtiņš negaidīti pazudis, nonācām pie secinājuma, ka mums jāspēlē dubultspēle. Es biju gatavs, man pat ļoti gribējās spēlēt dubultspēli un, ja vajadzēs, arī vienspēli. Tā bija pirmā reize, kad laukumā izgājām kopā, mums nebija neviena treniņa. Ernests noteikti bija mans labākais pārinieks ar kādu esmu spēlējis. Ernests izcili servē, es labi nospēlēju pie tīkla. Ļoti agresīvi sākām, ēģiptieši to negaidīja un kopumā nospēlējām tīri labi," pauda Ozoliņš, kurš šodien jau juties pārliecinošāk, jo šis bija viņa otrais mačs Latvijas izlasē. "Biju gatavs, ka uz mani spēlēs vairāk. To teica gan Ernests, gan kapteinis, bet domāju, viņi negaidīja, ka nospēlēšu tik labi."

"Pie tīkla, pateicoties Ernestam, bija diezgan vienkāršas bumbas. Es progresēju šajā elementā, tomēr vēl pie tīkla nejūtos tik droši, kā gribētu. Pateicoties Ernestam, bija ļoti labas bumbas, kas lika izskatīties, ka labi spēlēju," pārinieku slavēja jaunais latvietis, kurš izteicās, ka būs gatavs, ja šodien vajadzēs doties laukumā arī vienspēlē. "Šodien atmosfēra vēl labāka nekā vakar, cilvēki bļāva, atbalstīja, viss bija. Bungas arī palīdz."

"Ernests ir maksimāli gatavs nākamajam mačam, arī nav pārāk piekusis, viss būs kārtībā. Kaut dubultspēlē dažbrīd Ernestam negāja pirmā serve, svarīgākajos brīžos viss bija labi," saka Ozoliņš.

Atceroties ceturtdienu, kad tika paziņots, ka piektdien laukumā dosies viņš, kas izraisīja Mārtiņa Podžus dezertēšanu no komandas, Ozoliņš atklāja, ka jaunumi abiem spēlētājiem paziņoti vienlaicīgi. "Manuprāt, viņš to tobrīd uztvēra pilnīgi normāli. Tiešām nezinu, kas viņam notika."

     [+] [-]

, 2020-03-07 18:14, pirms 4 gadiem
Malacis!!!
P.S. ... gaidām Savicka komentu par šo konfliktu ... nevis dežūrfrāzes, bet konkrēti konflikta izklāsti ...
Neviens no izlases noteikti nedrīkst neviens muti vērt (ja nu Ērnijam pofig), tad nu gaidām Savicka oficiālo Skaidrojumu!

     [+] [-]

, 2020-03-07 19:00, pirms 4 gadiem
Pēc virsraksta varētu domāt, ka čalis iet pensijā

     [+] [-]

, 2020-03-07 20:12, pirms 4 gadiem
Ēģiptes izlasei tas ir kas negaidīts? Tad viņi ir ļoti slikti informēti... viņu tenisti būtībā arī nekas nav, otrā simta špīlerīši. Gulbis viņus visus izskolo kā mazos

     [+] [-]

, 2020-03-07 21:59, pirms 4 gadiem
Podžus rīcība bija nesmuka, labi ka uzvarējām.

     [+] [-]

, 2020-03-08 09:00, pirms 4 gadiem
Latvijā aug vēl viens labs tenisists!