Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovs triumfē dubultspēļu turnīrā Viļņā

Krišs Upenieks

Pavlovs triumfē dubultspēļu turnīrā Viļņā
Deniss Pavlovs
Foto: Gintars Kavacis

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs pārī ar Mihailu Vasiļjevu šodien triumfēja Lietuvas pilsētā Viļņā notiekošajā ''Future'' sērijas turnīrā. Savukārt vienspēļu turnīra pusfinālā Pavlovs ar 6:3, 7:6 (7) pārspēja krievu Ivanu Nedeļko, tādējādi iekļūstot finālā.

Jau ziņojām, ka vakar Pavlovs vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālā pārspēja savu pārinieku dubultspēļu turnīrā krievu Mihailu Vasiļjevu, bet pārī ar Vasiļjevu dubultspēļu turnīra pusfinālā pārspēts tika Latvijas duets Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis.

Vienspēļu turnīra pusfinālā Deniss Pavlovs tikās ar Krievijas tenisistu Ivanu Nedeļko (ATP 704.), kurš šajā turnīrā bija izlikts ar sesto numuru. Spēle izvērtās diezgan sīva, tomēr uzvaru divos setos ar 6:3, 7:6 (7) izcīnīja Latvijas tenisists. Finālā Pavlovs tiksies ar turnīra galveno favorītu somu Timo Nīminenu (ATP 304.).

Savukārt dubultspēļu turnīrā Pavlovs pārī ar krievu Mihailu Vasiļjevu aizvadīja fināla spēli pret Somijas un Čehijas duetu Nīminenu / Šmitu. Pavlovs ar Vasiļjevu izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru - 6:3, 6:3, tādējādi kļūstot par šo sacensību uzvarētājiem. Par uzvaru šajā turnīrā ATP dubultspēļu rangā Pavlovs iegūs 18 reitinga punktus.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2010-08-07 00:22, pirms 14 gadiem
Deniss is back!