Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškam Spānijā zaudējums dubultspēlē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Juškam Spānijā zaudējums dubultspēlē
Georgs Bastls un Andis Juška

Latvijas tenisists Andis Juška Posoblanko (Spānija) "Challenger" turnīru sācis ar zaudējumu dubultspēlē. Juška pārī ar Šveices tenisistu Georgu Bastlu piekāpās Francijas duetam Brezaks/Stufs - 4:6, 7:6(7), 9:11.

Juška (ATP 312.) šonedēļ ticis pie spēlēšanas "Challenger" turnīrā Spānijā uz "hard" seguma. Turnīra balvu fonds ir 85 000 eiro. Latvijas otrais numurs startē pamatturnīrā gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs. Pirmā cīņa Andim bija šodien dubultspēlēs, spēlējot pārī ar šveicieti Georgu Bastlu. Latvijas un Šveices apvienotā dueta pretinieki bija Francijas duets Čārlzs-Antuāns Brezaks un Vensāns Stufs.

Mača pirmajā setā katram pārim bija pa trim breikbumām. Realizācijā labāk sekmējās frančiem, kuri izmantoja vienu no trim iespējām un setā triumfēja ar 6:4. Otrajā setā Juška ar Bastlu neizmantoja divas breikbumbas, kamēr pretiniekiem nebija nevienas iespējas lauzt "mūsējo" servi. Seta uzvarētājs tika noskaidrots taibreikā, kurā pārāki ar 9:7 bija Juška un Bastls. Sekoja supertaibreiks... Tajā Juška ar pārinieku bija priekšā ar 6:3, 8:6..., taču nespēja uzvarēt no šādām pozīcijām - 9:11. Visā mačā Juškam/Bastlam neveiksme ar 4:6, 7:6(7), 9:11. Par startu dubultspēlēs Juška punktus neieguva, taču tika pie 305 eiro prēmijas.

Vienspēlēs Juškas pretinieks 1. kārtā būs 25 gadus vecais vācietis Gero Ketšmers, kurš jaunākajā ATP vienspēļu rangā ieņem 378. vietu, bet karjeras laikā augstāk par 316. pozcīju nav ticis. Šī pāra uzvarētājs 2. kārtā, victicamāk, tiksies ar turnīra pirmo numuru, Vācijas veterānu Raineru Šutleru. Vienspēli Juška aizvadīs otrdien.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com