Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Bartone Turcijā sagrauj 14 mēnešus nespēlējušu korejieti

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bartone Turcijā sagrauj 14 mēnešus nespēlējušu korejieti
Kamilla Bartone. Foto: Oeiras Open

Kamilla Bartone otrdien pārvarēja pirmo kārtu Antaljas ITF W15 turnīrā, bet tādas pašas kategorijas sacensībās Ramathašaronā pēc sekmīgas kvalifikācijas pamatturnīrā uzvaras gūt nespēja Anna Ozerova.

Kamilla Bartone (WTA 710.) Antaljā uz māla seguma ar 6:2, 6:0 sagrāva ar otro numuru izsēto Dienvidkorejas spēlētāju Dabinu Kimu (WTA 310.), kurai tas bija pirmais mačs kopš pagājušā gada marta un tikai otrā cīņa pēdējā pusotra gada laikā. Bartonei abi zaudētie geimi bija ar savu servi, viņa no 2:2 uzvarēja 10 geimos pēc kārtas.

Bartonei pēc šodienas uzvaras šosezon ir 7-2 bilance 1. kārtas mačos. Viņa tālāk aizkļuvusi tikai divreiz – februārī sasniegts W15 pusfināls Viljenā un pagājušajā nedēļā 3. kārta jeb astotdaļfināls W25 turnīrā Oeirašā.

WTA rangā nebijusī Anna Ozerova Ramathašaronā uz cietā seguma ar 7:6(8), 3:6, 0:6 zaudēja ar pirmo numuru izsētajai japānietei Hiroko Kuvatai (WTA 428.). Ozerova 1. setā nenosargāja breika pārsvaru (4:2), bet 1:17 stundas ilgo setu savā labā pabeidza ar ceturtās setbumbas realizēšanu taibreikā. Mača turpinājumā favorīti apdraudēt neizdevās.

Ozerova pamatturnīrā Izraēlā iekļuva ar divām uzvarām kvalifikācijas turnīrā. Viņa šogad ar septīto mēģinājumu beidzot spēja pārvarēt kvalifikācijas barjeru. Ozerovai ITF pamatturnīros ir tikai trīs uzvaras, pēdējo gūstot pirms diviem gadiem.