Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti uzvarētāji LČ tenisā jauniešiem

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Noskaidroti uzvarētāji LČ tenisā jauniešiem
Lina Lileikite
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Aizvadītajā nedēļā Lielupes tenisa kortos tika aizvadītas cīņas Latvijas ziemas čempionātā tenisā jauniešiem. Kopumā tika noskaidroti desmit čempioni piecās vecuma grupās, bet vecākajā no tām (U-18) čempionu godā Kārlis Jaunromāns un Lina Lileikite.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka par Latvijas ziemas čempioniem tenisā pieaugušajiem kļuva Jānis Skroderis un Irina Kuzmina. Aizvadītajā nedēļā ziemas čempionus noskaidroja arī jaunieši piecās vecuma grupās kā puišiem, tā meitenēm.

U-10 vecuma grupā par čempioniem tika kronēti Teodors Pukše un Denīza Marcinkeviča, U-12 vecuma grupā triumfēja Maksims Ņesins un Monika Kavace, U-14 savu pārākumu apliecināja Arkādijs Slobodkins un Dārta Elizabete Emuliņa, bet U-16 grupā čempionu lauri Iļjam Fomkinam un Ksenijai Tihomirovai.

U-18 vecuma grupā, kas parasti piesaista lielāko interesi, dalībnieku sastāvs šoreiz arī nebija tas spožākais. Šādos apstākļos puišiem pie titula tika Kārlis Jaunromāns, kurš finālā pieveica Kārli Stoni (6:2, 6:4), bet trešā vieta Pāvelam Grigorjevam, kurš sacensībās bija izlikts ar 1. numuru. Meitenēm triumfēja ar 1. numuru izliktā liepājniece Lina Lileikite – 6:4, 3:6, 6:4 pret Zani Zariņu. Trešā vieta šoreiz Gretai Veinbergai. Interesanti, ka bez godalgas palika pieaugušo čempionāta sudraba medaļas laureāte Adrija Runča, kura ceturtdaļfinālā piekāpās Madarai Straumei.

Jaunieši

U-10
1. Teodors Pukše
2. Aleksandrs Fjodorovs
3. Roberts Jaričevskis

U-12
1. Maksims Ņesins
2. Gustavs Lukstiņš
3. Matīss Steinhards

U-14
1. Arkādijs Slobodkins
2. Ņikita Ribakovs
3. Krišs Cērpiņš

U-16
1. Iļja Fomkins
2. Uldis Gaismiņš
3. Kristaps Lapiņš

U-18
1. Kārlis Jaunromāns
2. Kārlis Stonis
3. Pāvels Grigorjevs

Jaunietes

U-10
1. Denīza Marcinkeviča
2. Daniela Vismane
3. Marija Isahanova

U-12
1. Monika Kavace
2. Krista Cērpiņa
3. Gundega Pastore

U-14
1. Dārta Elizabete Emuliņa
2. Viktorija Demčenkova
3. Anita-Ance Detlava

U-16
1. Ksenija Tihomirova
2. Anastasija Škuļepa
3. Luīze-Līva Striķe

U-18
1. Lina Lileikite
2. Zane Zariņa
3. Greta Veinberga

Izmantotie resursi:
tennislatvia.lv