Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai zaudējums pirmajā vienspēlē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai zaudējums pirmajā vienspēlē
Diāna Marcinkeviča

Federācijas kausa izcīņas Eiropas Āfrikas zonas 1. grupas pēdējo cīņu savā apakšgrupā pret Dāniju šodien ar zaudējumu sākusi Latvijas izlase, kurai pirmo vienspēli aizvadīja Diāna Marcinkeviča. Diāna trīs setos piekāpās Majai Gragi – 6:4, 4:6, 2:6.

Pirmajā setā Diāna ātri tika pie breika un iegūto pārsvaru nosargāja līdz pat seta beigām un uzvarēja ar 6:4. Otrā seta sākums Marcinkevičai neizdevās, un Gragi ātri izvirzījās vadībā ar 4:1. Lai arī Diānai izdevās pievilkt līdz 3:4, tomēr setu izglābt nebija lemts – 4:6. Trešajā setā dānietes pārākums bija vēl izteiktāks – 2:6. Tātad Marcinkevičai zaudējums trīs setos 6:4, 4:6, 2:6.

Otrajā vienspēlē kortā dosies abu komandu līderes – Anastasija Sevastova un Karolīna Vozņacki, bet pēcāk notiks dubultspēle.

Latvijas un Dānijas mača uzvarētājas uzreiz būs nodrošinājušas vietu Eiropas Āfrikas zonas 1. grupā arī nākamajā gadā, bet zaudētājām rīt būs jāaizvada vēl viena izšķirošā spēle pret citu ceturtās vietas ieguvēju, lai noskaidrotu to komandu, kas pametīs šo grupu.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-05 21:51, pirms 14 gadiem
Švaki, švaki... visas cerības uz Sevastovu Ja esam reālisti, tad izredžu diezgan maz un uz pilnu banku būs jāiet pret nākamo valstvienību par palikšanu 1. grupā!