Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Žguns turpina uzvarēt

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška un Žguns turpina uzvarēt
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas tenisisti Andis Juška un Adrians Žguns vakar guvuši kārtējos panākumus „Future” tenisa turnīros Francijā un ASV. Gan Andim, gan Adrianam šodien gaidāmi vienspēļu turnīra ceturtdaļfināla mači, bet Juška kopā ar francūzi Oliveru Šaro cīnīsies arī par dubultspēļu titulu.

Sportacentrs.com ja ziņoja, ka Andis Juška ATP 405.) šo nedēļu aizvada cīnoties Francijas pilsētas Fošerolas „Future” turnīrā. Vakar Andis bija brīvs vienspēlēs, bet kopā ar francūzi Oliveru Šaro aizvadīja dubultspēļu pusfināla maču pret Romēnu Žoanu (Francija) un Milošu Raoniču (Kanāda). Lai arī šis mačs ar 1. numuru izliktajam Latvijas un Francijas duetam bija grūtākais visā turnīrā, tomēr uzvara atkal tika gūta divos setos – 6:4, 6:4. Jau šodien Juška un Šaro var tikt pie otrā kopīgā dubultspēļu titula šogad – atliek vien apspēlēt mājiniekus Šarlu Antuānu Brežaku un Vinsānu Stufu. Atgādinām, ka Juška un Šaro šogad jau kļuva par čempioniem līdzīgas nozīmes turnīrā Šefīldā (Lielbritānija).

Tāpat Andim šodien būs jāaizvada arī vienspēļu turnīra ceturtdaļfināla mačs, kurā pretiniekos būs kārtējais francūzis Gregors Burkē (ATP 413.). Abi tenisisti jau reizi savā starpā ir tikušies – pērn Juška uzvarēja ar 7:6(4), 6:4.

Līdz vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālam ASV pilsētas Palmkoustas „Future” turnīrā aizlauzies arī Adrians Žguns (ATP 537.). Jau ziņojām, ka turnīrā pirmajā kārtā liepājnieks ar 6:1, 7:6(2) pārspēja amerikāni Raienu Jangu (ATP 1299.). Arī otrās kārtas mačā Žguna pretinieks bija amerikānis – 18 gadus vecais Džordaks Kokss (ATP 976.). Šis mačs latvietim iznāca grūtāks, taču uzvara neizpalika – 5:7, 6:4, 6:4. Cīņā par pusfinālu ar 8. numuru izliktais Žguns tiksies ar turnīra otro numuru, krievu Artjomu Sitaku (ATP 346.)

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2010-02-05 20:39, pirms 14 gadiem
Juška jau dabūjis dubultspēļu titulu un ir pusfinālā arī vienspēlē, tik ar kādu rezultātu uzvarēja vienspeli nav info

     [+] [-]

, 2010-02-05 20:50, pirms 14 gadiem
Tātad dubultspēles rezultāts finālā 5-7 7-6(2) [10-7] CHARROIN (FRA) / JUSKA (LAT) 1 un tituls jau otrais kopā ar francūzi.