Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova sagrauj Arvidsoni, atkal izšķirošā dubultspēle

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastova sagrauj Arvidsoni, atkal izšķirošā dubultspēle
Anastasija Sevastova
Foto: AP/Scanpix

Federācijas kausa izcīņas mačā starp Latvijas un Zviedrijas komandām rezultāts kļuvis neizšķirts. Otrajā vienspēlē Latvijas komandas līdere Anastasija Sevastova neatstāja nekādus variantus zviedrietei Sofijai Arvidsonei – 6:1, 6:0. Izšķirošajā dubultspēlē šoreiz spēlēs Sevastova un Marcinkeviča.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka pirmajā Zviedrijas un Latvijas cīņā pie panākuma tika Johanna Larsone, kura ar 6:0, 7:5 pieveica Diānu Marcinkeviču. Otrajā vienspēļu mačā tikās abu komandu līderes – Anastasija Sevastova (WTA 80.) pret Sofiju Arvidsoni (WTA 105., bet savulaik pat 25. pasaulē).

Lai arī tika gaidīta līdzīga spēle, tomēr Anastasija bija vairāk nekā izteikti pārāka un zaudēja tikai vienu geimu – 6:1, 6:0. Līdz ar to mača uzvarētāju noteiks dubultspēlē, kurā gan Latviju, gan Zviedriju pārstāvēs vienspēles aizvadījušās sportistes – Marcinkeviča un Sevastova pret Larsoni un Arvidsoni. Kā šorīt sarunā ar Sportacentrs.com atzina komandas kapteine Daiga Juška, tad Līgai Dekmeijerei vakar jau bijušas veselības un aklimatizācijas likstas, kas traucējis labi nospēlēt atsevišķās epizodēs. iespējams, tieši tāpēc arī Marcinkeviča aizstājusi Dekmeijeri izšķirošajam mačam.

Izmantotie resursi:
fedcup.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-04 23:15, pirms 14 gadiem
nu Deikmeijerei butu jabut klasi paarakai dubulspeles neka Marcinkevichai bez visas aklimatizacijas, vinja tachu TOP100 dubultspelju rangaa! ....velu veiksmi jaunajam censoneem...bet nu ja pa nopietnam, tad tas ir Liels zaudejums, ka Līga nespēlē!

     [+] [-]

, 2010-02-04 23:23, pirms 14 gadiem
kad tā dubultspēle ir?