Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovam dubultspēļu tituls Maskavā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovam dubultspēļu tituls Maskavā
Deniss Pavlovs
Foto: Gintars Kavacis

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs šodien kļuvis par Maskavas „Future” dubultspēļu turnīra čempionu. Finālā spēlē kopā ar krievu Mihailu Jelginu tika apspēlēti vēl divi mājinieki Aleksandrs Lobkovs un Aleksandrs Rumjancevs – 4:6, 6:4, 10:7.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Deniss Pavlovs šonedēļ bija devies uz Krievijas galvaspilsētu Maskavu, kur piedalījās „Future” sērijas sacensībās ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru. Vienspēļu turnīrā Denisam neveicās – jau pirmajā kārtā nācās izstāties mačā pret Antonu Maneginu (rezultāts bija 6:3, 1:0 pretinieka labā), bet tas tika kompensēts ar startu dubultspēlēs.

Pavlova pārinieks turnīrā bija krievs Mihails Jelgins un abu sportistu reitingi bija labākie, kas nozīmēja, ka viņi ir turnīra galvenie favorīti. Pirmā kārta viņiem bija brīva, bet vakar tika izcīnītas uzreiz divas uzvaras – 6:2, 7:6(1) pret moldāvu Andreju Čumaku un ukraini Aleksandru Agafonovu, kā arī 6:1, 7:5 pret krievu Alekseju Golovačevu un ukraini Staņislavu Poplavskiju. Šodien finālā pretiniekos bija krievi Aleksandrs Lobkovs un Aleksandrs Rumjancevs, kurus izdevās uzveikt trijos setos – 4:6, 6:4, 10:7. Šis Pavlovam ir ceturtais „Future” turnīru dubultspēļu tituls šogad, par kura iegūšanu viņš ticis pie 27 reitinga punktiem.

Ne tik veiksmīga šī diena iznākusi Latvijas tenisistei Diānai Marcinkevičai, kura bija starp favorītēm Bosnijas un Hercegovinas pilsētas Brčko ITF 10 000 sērijas turnīrā. Vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālā Diāna ar 4:6, 4:6 zaudēja krievietei Janai Bučinai, kurai rangā krietni zemāka pozīcija (1068. pret 526.). Arī dubultspēļu turnīra pusfinālā Diānai neveiksme – spēlējot kopā ar bulgārieti Daliju Zafirovu ar 1:6, 3:6 tika zaudēts mājiniecēm Emai Burgičai un Jasminai Kajtazovičai. Vienspēļu rangā Marcinkeviča nopelnīja četrus, bet dubultspēļu rangā sešus punktus.

izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-09-03 19:57, pirms 14 gadiem
kāda naudas prēmija par uzvaru pienākas?

  -1 [+] [-]

, 2010-09-03 20:02, pirms 14 gadiem
Jack Daniels rakstīja: kāda naudas prēmija par uzvaru pienākas?
ap 500$