Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovam divas uzvaras, Kazijevam zaudējums

Krišs Upenieks

Pavlovam divas uzvaras, Kazijevam zaudējums
Deniss Pavlovs
Foto: www.tennisport.biz

Latvijas tenisists Deniss Pavlovs šodien Viļņas ITF 10 000 sērijas turnīrā izcīnīja uzvaras gan vienspēļu turnīrā, gan pārī ar Mihailu Vasiļjevu izcīnīja uzvaru dubultspēlē, bet Artūrs Kazijevs piedzīvoja zaudējumu.

Jau ziņojām, ka vakar dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā uzvaru izcīnīja Latvijas duets Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis, kuri ar 7:6(5), 6:7(6),10:4 pārspēja Somijas duetu Hurinainenu un Venakoski. Rīt šis Latvijas duets tiksies ar zviedriem Eriksonu un Rosenholmu.

Šodien Viļņā Latvijas tenisistiem Denisam Pavlovam un Artūram Kazijevam bija jāaizvada vienspēļu turnīra pirmās kārtas spēles. Pavlovam bija jātiekas ar beļģi Aleksandru Folī, bet Kazijevam ar Zviedrijas tenisistu Johanu Bekstromu, kuram kvalifikācijas turnīrā piekāpās Miķelis Lībietis.

Deniss Pavlovs izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 6:4, 6:3, bet Artūrs Kazijevs piedzīvoja tik pat pārliecinošu zaudējumu - 2:6, 2:6. Pavlovam turnīra otrajā kārtā būs jātiekas ar Itālijas tenisistu Mateo Marfiju, kurš ATP rangā uz šo brīdi ieņem 1770. vietu.

Pavlovs šodien pārī ar krievu tenisistu Mihailu Vasiļjevu aizvadīja arī pirmās kārtas spēli dubultspēļu turnīrā, kurā šis Latvijas un Krievijas duets ir izlikts ar pirmo numuru. Pirmajā kārtā pret ''wild card'' ieguvējiem itāli Kampusu un spāni Hiraldo Pavlovs / Vasiļjevs zaudēja vien vienu geimu - 6:0, 6:1.

Turnīra ceturtdaļfinālā Pavlovs un Vasiļjevs spēles pret Francijas un Somijas duetu Dukūru / Kontinenu, kuri turnīra pirmajā kārtā izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page