Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja W-40 sērijas turnīrā Horvātijā zaudē pirmajā kārtā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Semeņistaja W-40 sērijas turnīrā Horvātijā zaudē pirmajā kārtā
Darja Semeņistaja. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja pirmdien Horvātijas pilsētā Splitā piedzīvoja neveiksmi Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-40 sērijas turnīra pirmajā kārtā.

Semeņistaja (WTA 223.) ar 4-6, 4-6 zaudēja rumānietei Aleksandrai Ignatikai (WTA 219.).

Latvijas tenisiste gan pieļāva mazāk dubultkļūdu (1:7) un precīzāk servēja pirmo servi, laukumā trāpot 86% servju, kamēr pretiniecei tas izdevās vien 69% gadījumu, un otro servi (89%:70%), taču vairāk punktu ar pirmo (29:26), gan otro (9:4) servi sakrāja rumāniete.

Semeņistaja realizēja četrus no septiņām breikbumbām, bet pretiniece - sešas no 11, visā spēlē uzvarot 72 no 138 izspēlēm.

Latvijas tenisiste sacensībās nopelnīja vienu pasaules ranga punktu.

Dubultspēlēs Semeņistaja spēlēs kopā ar citu rumānieti Oanu Gavrilu.

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2023-04-03 19:42, pirms gada
Rumānietes bieži sieviešu tenisā tiek uzskatītas par īpašu profesiju

     [+] [-]

, 2023-04-04 01:27, pirms gada
Šī mača tiesnesis bija pavisam nekompetents. Viņš bieži kļūdījās līniju nosaukšanā. Bieži Semeņistajas uzvarētās izspēles nosauca par autiem, kaut gan viņa bieži bumbiņu trāpīja vai nu kādā no servju kortiem, vai nu uz vienspēļu gala līnijas, vai uz gala līnijas vai uz "No Man's Land". Šī mača tiesnesis arī neprata nosaukt dubulto atsititienu un pretinieces autu kad bumbiņa izlidoja vai nu ārā no laukuma vai nu ārā no vienspēļu korta. Ļoti slikta tiesāšana šajā mačā bija.