Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei kārtējais zaudējums 1. kārtā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dekmeijerei kārtējais zaudējums 1. kārtā
Līga Dekmeijere

Neveiksmes turpina vajāt Latvijas tenisisti Līgu Dekmeijeri. Viņa otrdienas vakarā piedzīvoja zaudējumu Čarlstonas WTA "Premier" turnīra 1. kārtā. Jau trešajā turnīrā pēc kārtas Dekmeijere netiek tālāk par pirmo spēli.

Dubultspēļu ranga 63. vietā esošā Dekmeijere iepriekšējos divos "Premier" turnīros – Indianvelsā un Maiami – startēja kopā ar baltkrievieti Olgu Govorcovu. Ne Kalifornijā, ne Floridā neizdevās pārvarēt 1. kārtu.

Čarlstonā Līga par pārinieci sarunājusi vācieti Tatjanu Maleku, kurai rangā 71. vieta. Interesanti, ka 1. kārtā Dekmeijerei bija jāspēlē pret Govorcovu. Baltkrievijas otrā rakete šoreiz spēlēja kopā ar Hao-Činu Čanu, kurai reitingā 49. pozīcija.

Jau trešajā turnīrā pēc kārtas zaudējums 1. kārtā. Tāpat kā iepriekšējās sacensībās Maiami, arī šoreiz Dekmeijere kapitulēja ar 2:6, 2:6. Piedalīšanās vienā mačā ļāva iegūt tikai vienu ranga punktu un 1605 dolārus.

Dekmeijerei Čarlstonā labākais rezultāts ir fināla sasniegšana 2009. gadā. Pirms četriem gadiem līdz titula spēlei viņa tika kopā ar šveicieti Petiju Šnīderi.