Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs pārvar 1. kārtu vienspēlēs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška un Pavlovs pārvar 1. kārtu vienspēlēs
Andis Juška
Foto: Gintars Kavacis

Latvijas tenisisti Andis Juška un Deniss Pavlovs vakar guvuši panākumus dažādu „Future” turnīru pirmās kārtas vienspēļu mačos. Šodien abiem sportistiem gaidāmi otrās kārtas dueļi. Tāpat Juška iekļuvis arī dubultspēļu turnīra pusfinālā.

Andis Juška, kuram ATP vienspēļu rangā šonedēļ 405., bet ATP dubultspēļu rangā 191. pozīcija, šonedēļ spēlē „Future” turnīrā Francijā. Fošerolas turnīra balvu fonds ir 10 000 ASV dolāru, bet Andis gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs uzreiz ir pamatturnīra dalībnieku vidū. Vakar Juška uzsāka vienspēļu pamatturnīru, kurā viņa sāncensis bija kvalifikāciju izgājušais šveicietis Adriens Bosels (ATP 693.). Visa mača gaitā Andis pārliecinoši spēlēja pie savas serves, nedodot pretiniekam ne breikbumbas un uzvarēja ar 7:5, 6:3. Šodien otrās kārtas spēlē pretinieks būs mājinieks Žonatans Ejseričs. Lai gan ATP rangā viņam ir tikai 486. vieta, tomēr pirmajā kārtā viņš trijos setos apspēlēja turnīra galveno favorītu, britu Danielu Evansu (ATP 255.)

Tāpat Juška ļoti sekmīgi turpina dubultspēļu turnīru, kurā kopā ar mājinieku Oliveru Šaro ir galvenie favorīti. Pirmdien viņi ar 6:3, 6:2 bija apspēlējuši Marku Oradū (Francija) un Aleksandru Slabinski (Lielbritānija), bet vakar zaudēja tikai geimu pret mājiniekiem Janu Oradū un Tomā Proizī – 6:0, 6:1. Pretiniekus pusfinālā Juška un Šaro uzzinās šodien.

Panamas „Future” turnīra vienspēļu pirmo kārtu vakar bez problēmām pārvarēja Deniss Pavlovs (ATP 773.) – 6:1, 6:2 pret mājinieku Čadu Valdesu, kurš ATP rangā neatrodas. Šodien sacensību otrajā kārtā Pavlova sāncensis jau būs krietni nopietnāks, ar 6. numuru izliktais ekvadorietis Hulio Cesars Kamposano (ATP 551.). Atgādinām, ka šajā turnīrā spēlē arī Kārlis Lejnieks (ATP 1061.) – vienspēļu pirmajā kārtā viņš zaudēja jau pirmdien (0:6, 5;7 pret kolumbieti Huanu Sebastianu Kabalu (ATP 463.). Kopā arPavlovu Kārlis gan spēlē arī dubultspēļu turnīrā, kur būs iespēja atspēlēties kolumbietim – ceturtdien gaidāmajā ceturtdaļfinālā Latvijas dueta pretinieki būs jau pieminētais Huans Sebastians Kabals un Eduardo Struvejs (izlikti ar 1. numuru).

Joprojām ASV „Future” turnīriem priekšroku dod Adrians Žguns (ATP vienspēlēs 537. vieta, dubultspēlēs 1359. vieta). Šajā nedēļā viņš cīnīsies Palmkoustā un arī šī turnīra balvu fonds ir 10 000 ASV dolāru. Vienspēļu turnīrā Adrians ir izlikts ar 8. numuru un pirmo spēli aizvadīs šovakar pret mājinieku Raienu Jangu (ATP 1299.). Dubultspēļu turnīrā Žguns nestartēs.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com
usta.com
itftennis.com

     [+] [-]

, 2010-02-03 11:57, pirms 14 gadiem
Malači puiši,lai veicās arī turpmāk.Juškam un Pavlovam jau nu vajadzētu pretiniekus kuri rangā atrodas 400,500,600 vietās vinnēt,jo abi rangā visu laiku bija daudz augstāk.