Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane pēc mačbumbas atspēlēšanas iekļūst ITF ceturtdaļfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vismane pēc mačbumbas atspēlēšanas iekļūst ITF ceturtdaļfinālā
Daniela Vismane. Foto: LTS/Kaspars Volonts

Daniela Vismane ceturtdien atspēlēja vienu mačbumbu, sasniedzot ITF W25 līmeņa ceturtdaļfinālu Čehijā, bet tādas pašas kategorijas turnīrā Itālijā no otrās kārtas cīņas atteicās Diāna Marcinkeviča.

Ranga 304. vietā esošā Daniela Vismane spēlē Jabloņecā pie Nisas, kur notiek turnīrs uz paklāja seguma. Viņa 2. kārtas mačā ar 2:6, 6:1, 7:6(7) pieveica Francijas tenisisti Žesiku Ponšē (WTA 205.), kura izsēta ar otro numuru.

Vismane 3. setā uzreiz zaudēja pirmajā geimā iegūtu breiku, vēlāk divreiz servēja par mača turpināšanu un drīz uzvarēja dramatiskā taibreikā. Viņa aizraucās vadībā ar 4:0, visu pārsvaru izsēja, vēlāk esot nepieciešamībai atspēlēt mačbumbu. Tas paveikts pie rezultāta 6:7 ar savu servi.

Vismane šogad septīto reizi sasniedza ITF ceturtdaļfinālu, nopelnot 13 reitinga punktus. Viņa arī nākamajā mačā tiksies ar Francijas spēlētāju, piektdien sacenšoties ar Karolu Monnē, kurai rangā ir 318. vieta.

Turnīrā Čehijā ar pirmo numuru izsēta Slovākijas tenisiste Viktorija Kužmova (WTA 143.).

Diāna Marcinkeviča (WTA 350.) spēlēja cietā seguma turnīrā Selvā, kur nevarēja doties uz otrā raunda maču pret Austrālijas tenisisti Seoni Mendesu (WTA 343.), turnīru pabeidzot ar septiņu punktu iegūšanu.