Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Zaudējums arī Žgunam, nākamās cīņas Plovdivā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Zaudējums arī Žgunam, nākamās cīņas Plovdivā
Adrians Žguns

Zaudējumu Ročesteras (ASV) „Future” tenisa turnīra pirmajā kārtā aizvadītajā naktī piedzīvojis Latvijas sportists Adrians Žguns, ar 3:6, 3:6 piekāpjoties mājiniekam Ostinam Krajičekam. Tagad Latvijas tenisisti mēros ceļu uz Bulgāriju, kur jaunnedēļ aizvadīs Deivisa kausa spēles.

Jau ziņojām, ka vakar Ročesteras turnīra pirmo kārtu nespēja pārvarēt Kārlis Lejnieks, kurš divos setos piekāpās Matejam Bočko no Slovākijas. Šonakt līdzīga neveiksme sanāca arī Žgunam, kurš divreiz ar 3:6 zaudēja rangā zemāk esošajam amerikānim Ostinam Krajičekam, kuru šī gada sākumā bija uzveicis trijos setos. Tādējādi turnīrs Adrianam ir noslēdzies bez reitinga punktu iegūšanas, bet tagad puiši var jau plānot ceļu uz Bulgāriju.

No 10.-12. jūlijam Plovdivā norisināsies Eiropas Āfrikas zonas 2. grupas cīņa starp Bulgārijas un Latvijas tenisa izlasēm. Kā pastāstīja Latvijas komandas kapteinis Ģirts Dzelde, tad pirmdien Deniss Pavlovs, Andis Juška, Kārlis Lejnieks un Adrians Žguns jau būs Bulgārijā un uzsāks treniņus. Pēdējie rezultāti mūsu puišiem gan nav spīdoši, tomēr jābrauc cīnīties par uzvaru. Pagaidām vēl nav skaidrības, vai Bulgārijas izlasei varēs palīdzēt viņu līderis Grigors Dimitrovs, kurš Vimbldonas turnīrā guva savainojumu, bet pavisam droši zināms, ka Ernests Gulbis Latvijas komandā šoreiz nespēlēs.

Izmantotie resursi:
usta.com

     [+] [-]

, 2009-07-02 10:38, pirms 15 gadiem
Dimitrovs Plovdivā nespēlēs. Bet tas vēl arī neko nenozīmē ar šitādu sniegumu mūsējiem.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-02 10:48, pirms 15 gadiem
Nu bez Dimitrova jāņem pat ne labākajā formā!