Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovs turpina, Juška izstājas

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs turpina, Juška izstājas
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Ar mainīgām sekmēm Rumānijas un Vācijas „Challenger” turnīros šodien startējuši Latvijas tenisisti. Deniss Pavlovs kopā ar savu pārinieku uzvarēja dubultspēļu mačā, bet Andis Juška vakar piedzīvotajai neveiksmei vienspēlē pievienoja arī zaudējumu dubultspēlē, izstājoties no sacensībām.

Atgādinām, ka Deniss Pavlovs šonedēļ devies uz Rumāniju, kur Brasovas pilsētā startē „Challenger” sērijas turnīrā. Vakar vienspēļu turnīrā Deniss trijos setos zaudēja itālietim Frančesko Aldi, bet šodien pārliecinoši iesāka dubultspēļu turnīru, kurā viņa pārinieks ir mājinieks Katalins Gards. Pavlova un Garda duets turnīrā ir izlikts ar 3. numuru, bet pirmie pretinieki šodien bija spāņi Iniho Servantess Eguns un Serhio Gutiress-Ferols. Pārlieku lielu pretestību viņi nespēja izrādīt – 6:3, 6:1 Pavlova un Garda labā. Iekļūšana ceturtdaļfinālā abiem sportistiem devusi pa 13 reitinga punktiem, bet ceturtdien viņu nākamie pretinieki būs rumānis Aleksandru Karpens un spānis Migels Anhels Lopess Žans.

Tikmēr Andis Juška Froidenštates „Challenger” turnīrā Vācijā vakar zaudēja vienspēļu turnīra pirmajā kārtā austrālietim Klintam Tomsonam, bet šodien pārī ar ukraini Ivanu Sergejevu zaudēja arī dubultspēli – 3:6, 4:6 pret Kristianu Plesu (Dānija) un Džeimsu Vordu (Lielbritānija). Turnīrā Andis nenopelnīja nevienu reitinga punktu, bet jaunnedēļ plāno spēlēt „Challenger” sērijas sacensībās Francijā.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-09-01 20:57, pirms 15 gadiem
Malacis.

     [+] [-]

, 2009-09-02 05:13, pirms 15 gadiem
cepuri nosti pavlovam.

     [+] [-]

, 2009-09-02 10:01, pirms 15 gadiem
labak gan vairak butu koncentreties vienspelju turniriem, kamer vel ir potencials un izaugsme. dubultspeles tikai tad, ja tiesham fiziskaja noturibas zinjaa netrauce vienspelem. Varbut te ir kads TENISISTS, kursh var pateikt cik daudz speka atnjem dubultspele, ja tai pasha diena ir ari vienspelju turnirs, un ko tas nosime, ja abas tiek nakamaja karta utt?