Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis: "Jutos ļoti labi"

Jānis Celmiņš

Gulbis: "Jutos ļoti labi"
Ernests Gulbis
Foto: AFP/Scanpix

"Centos pieņemt servi iespējami ātri, stiprajā vējā Karlovičs nejutās labi," pēc uzvaras Delrejbīčas ATP turnīra finālā atzina Ernests Gulbis.

Jau ziņojām, ka Gulbis kļuvis par pirmo Latvijas tenisistu, kuram izdevies uzvarēt ATP vienspēļu tenisa turnīrā. Svētdienas vakarā (pēc Latvijas laika) Delrejbīčas turnīra finālā viņš negaidīti pārliecinoši apspēlēja horvātu Ivo Karloviču – 6:2, 6:3.

"Viss ko līdz šim esmu paveicis ir pirmo reizi Latvijas tenisa vēsturē – biju pirmais latvietis, kurš iekļuva ATP ranga 300 labāko tenisistu vidū, vēlāk 200 labāko vidū, tad arī simtniekā. Sajūtas, protams, ir lieliskas. Ceru, ka Latvijā ar vien vairāk puišu sāks nodarboties ar tenisu, tas neapšaubāmi nāks par labu sporta veidam valstī. Jauniešiem vajadzīga pārliecība, ka tas ir iespējams," pēc uzvaras klāstīja Gulbis, kurš turnīra spēlēs nezaudēja ne setā.

Gulbis atzina, ka viņam par labu nācis arī stiprais vējš. "Ivo nespēja trāpīt servi. Centos pieņemt servi iespējami ātri, jo biežāk man tas izdevās, jo lielākas problēmas viņam radās. Viņam nebija laika apdomāt nākamā sitiena virzienu. Treneris pirms spēles man teica – ej un izbaudi spēli. Sava pirmā fināla laikā jutos ļoti labi, spēle gāja no rokas."

Vienisprātis ar Gulbi bija arī Karlovičs. "Viņš ļoti labi tika galā ar manām servēm. Vējš bija ļoti spēcīgs un es jutos ļoti nekomfortabli." Šis būs Ernesta "lūzuma" gads uzskata Karlovičs. "Vēlos pateikties Ernestam par man sagādāto dzimšanas dienas dāvanu," smejot teica horvātu tenisists.

Izmantotie resursi:
tennisnow.com

 +17 [+] [-]

, 2010-03-01 08:13, pirms 14 gadiem
Pieļauju domu, ka visiem, kas skatījās spēli, tā patika!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2010-03-01 08:30, pirms 14 gadiem
MANA prognoze-Ernests šogad rangā uzkāps lidz pirmajas 20 tniekam,ja ne augstāk !!!

  +3 [+] [-]

, 2010-03-01 09:19, pirms 14 gadiem
Jācer, ka ar šo titulu uzvaru maisam gals būs vaļā . Man jau liekas, ka iepriekš Ernestam visa vaina bija psiholoģijā , fiziski viņš bija spējīgs uzvarēt gandrīz jebkuru.

  +3 [+] [-]

, 2010-03-01 09:19, pirms 14 gadiem
Saakam luukoties kaada Grand Slama virzienaa!

  +3 [+] [-]

, 2010-03-01 09:36, pirms 14 gadiem
Gulbis: "Jutos ļoti labi."
Es arī. Novēlu panākumus arī turpmāk, lai mēs turpinātu justies labi!

 +16 [+] [-]

, 2010-03-01 10:00, pirms 14 gadiem
Eu eu , puika tiešām malacis , cepuri nost un lai viņam veicas , bet tikai nevajag tagad tās slavas dziesmas un rožainās prognozes . Kas tas par stilu , tikko kaut ko ir izdevies sasniegt tā bez maz jau neuzvarams kļuvis . Nolaidieties pie zemes . Smags darbs priekšā . Novēlu veiksmi un , protams to visu arī sasniegt , bet bez eiforijas . Un galvenais , lai nesakāpj galvā , kā te vienam otram .....

     [+] [-]

, 2010-03-01 10:06, pirms 14 gadiem
Tuliks rakstīja: Eu eu , puika tiešām malacis , cepuri nost un lai viņam veicas , bet tikai nevajag tagad tās slavas dziesmas un rožainās prognozes . Kas tas par stilu , tikko kaut ko ir izdevies sasniegt tā bez maz jau neuzvarams kļuvis . Nolaidieties pie zemes . Smags darbs priekšā . Novēlu veiksmi un , protams to visu arī sasniegt , bet bez eiforijas . Un galvenais , lai nesakāpj galvā , kā te vienam otram .....
tieši arī tā , tomēr pašapsziņa ir labs dopings!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-01 10:34, pirms 14 gadiem
"pateikties par dzimšanas dienas dāvanu" - tas bij labi teikts

  +2 [+] [-]

, 2010-03-01 10:38, pirms 14 gadiem
Tikai mieru. Naaks lielie turniiri, naaks otrajaa kaartaa pretim Nadals un Federers, un kaapuma temps rangaa samazinaasies pats no sevis. Leenaa garaa... Un apsveicu ar uzvaru, kas to buutu pirms 4 gadiem domaajis, ka latvietis vareetu uzvareet ATP turniiru vienspeelees!?

     [+] [-]

, 2010-03-01 11:00, pirms 14 gadiem
Tie latviešu līdzjutēji tak ir dīvaini - pēc uzvarētām spēlēm krīt eiforijā un teic, ka nu esam neuzvarami, bet pēc zaudētām spēlēm noliek visus līdz ar zemi.

  +2 [+] [-]

, 2010-03-01 11:23, pirms 14 gadiem
savs laiks ir smagam darbam un savs laiks ir baudīt darba augļus.
kāpēc gan pats Guldis vai līdzjutēji tagad nevarētu priecāties un sajūsmināties?! pirmo reizi kāds no latviešiem ir izcīnījis uzvaru ATP turnīrā, bet nez kāpēc par to nedrīkst priecāties. Tad, kad mūsējie zaudē, mums nav par ko priecāties, tad, kad mūsējie uzvar, mēs nedrīkstam priecāties. Kad tad galu galā latvietis lai priecājas?!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-01 11:30, pirms 14 gadiem
YX rakstīja: Tie latviešu līdzjutēji tak ir dīvaini - pēc uzvarētām spēlēm krīt eiforijā un teic, ka nu esam neuzvarami, bet pēc zaudētām spēlēm noliek visus līdz ar zemi.
Latviesu fani noliek ar, ja esi uzvarejis.

Nu izbaudiet tacu so mirkli

     [+] [-]

, 2010-03-01 11:58, pirms 14 gadiem
Prieks par uzvaru, pirmo trofeju un cerams, ka arī tuvākā vai tālākā nākotnē sekos vēl citi sasniegumi un varoņdarbi

     [+] [-]

, 2010-03-01 12:21, pirms 14 gadiem
polārlācēns rakstīja: Latviesu fani noliek ar, ja esi uzvarejis.

Nu izbaudiet tacu so mirkli
Es arī izbaudu, priecājos no visas sirds, pat bildīti ieliku savā profilā

  -3 [+] [-]

, 2010-03-01 13:08, pirms 14 gadiem
Ceru, ka Latvijā ar vien vairāk puišu sāks nodarboties ar tenisu, tas neapšaubāmi nāks par labu sporta veidam valstī. Jauniešiem vajadzīga pārliecība, ka tas ir iespējams, - Jā ja visiem puišiem vecāki būtu miljonāri kuri savus bērnus varētu atļauties aizsūtīt mācīties uz Spāniju, Vāciju, Floridu lai mācās spēlēt tenisu, tad būtu gan mums vairāki tenisisti, iespējams pat labāki par Gulbi....

     [+] [-]

, 2010-03-01 14:34, pirms 14 gadiem
Ontario rakstīja: Ceru, ka Latvijā ar vien vairāk puišu sāks nodarboties ar tenisu, tas neapšaubāmi nāks par labu sporta veidam valstī. Jauniešiem vajadzīga pārliecība, ka tas ir iespējams, - Jā ja visiem puišiem vecāki būtu miljonāri kuri savus bērnus varētu atļauties aizsūtīt mācīties uz Spāniju, Vāciju, Floridu lai mācās spēlēt tenisu, tad būtu gan mums vairāki tenisisti, iespējams pat labāki par Gulbi....

bļin, kas viņš vainīgs, ka vecākiem ir nauda????? Būtu priecājies, ka vismaz kādam vecāki ir pietiekami nodrošināti, lai apmaksātu savas atvases nodarbes..

     [+] [-]

, 2010-03-01 15:19, pirms 14 gadiem
YX rakstīja: Tie latviešu līdzjutēji tak ir dīvaini - pēc uzvarētām spēlēm krīt eiforijā un teic, ka nu esam neuzvarami, bet pēc zaudētām spēlēm noliek visus līdz ar zemi.
Tas atkarīgs no cilvēka. Optimists pat vistraģiskākajā zaudējumā saskatīs kaut ko labu. Bet pesimists uzskata sevi par pareizi domājošo reālistu...
Un lielākā Latvijas iedzīvotāju daļa pieskaitāma otrai grupai. Tādēļ arī Rietumvalstīs mūs sauc par depresīvo nāciju (kopā ar pārējām Austrumeiropas valstīm)

  +1 [+] [-]

, 2010-03-01 15:30, pirms 14 gadiem
Ontario rakstīja: Ceru, ka Latvijā ar vien vairāk puišu sāks nodarboties ar tenisu, tas neapšaubāmi nāks par labu sporta veidam valstī. Jauniešiem vajadzīga pārliecība, ka tas ir iespējams, - Jā ja visiem puišiem vecāki būtu miljonāri kuri savus bērnus varētu atļauties aizsūtīt mācīties uz Spāniju, Vāciju, Floridu lai mācās spēlēt tenisu, tad būtu gan mums vairāki tenisisti, iespējams pat labāki par Gulbi....
Tev var buut cik naudas veelies, bet bez raxtura un gribeshanas muusdienu sportaa taalaak par rajona chempionatu tu netixiProtams, vinjaa sencis ir daudz investeejis, bet iemaacijies tenisu speelet shajaa liimenii ir vinsh pats, neviens vinjam ar karoti mutee neko nav ieleejis

     [+] [-]

, 2010-03-01 16:10, pirms 14 gadiem
Karlovičs labais večuks, pēc zaudējuma spēj pajokot uz pateikt labus vārdus par pretinieku. Man liekas viņš ir arī mūziķis, precīzāk reperis.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-01 16:19, pirms 14 gadiem
Lai veicas arī turpmāk!
mēs arī jūtamies labi, Ernest, par Taviem sasniegumiem!