Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko Flipkensu uzvar arī dubultspēļu turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko Flipkensu uzvar arī dubultspēļu turnīrā
Aļona Ostapenko. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas spēcīgākā tenisiste Aļona Ostapenko kopā ar Ukrainas dubultspēļu speciālisti Ludmilu Kičenoku piektdienas pusdienlaikā Maiami WTA 1000 dubultspēļu turnīra pirmās kārtas mačā ar rezultātu 3:6, 6:2, 10:6 uzvarēja Beļģijas un ASV pāri Kirstena Flipkensa/Koko Vandevei.

Aļona Ostapenko otro dienu pēc kārtas sacentās ar Flipkensu, kuru vakar pieveica vienspēļu turnīra 2. kārtas mačā. Dubultspēlē Ostapenko komanda nebija favorītes lomā, tomēr spēja atspēlēties pēc sarežģīta sākuma.

Ostapenko un Kičenoka bija iedzinējos ar setu un breiku (3:6 un 0:1), kad beidzot ieguva savu pirmo breika iespēju. Vandevei izšķirošā punkta izspēlē pēc vairāku sitienu cīņas ar Ostapenko bumiņu raidīja tīklā.

Aļona ar pārinieci seta turpinājumā pretiniecēm neļāva uzvarēt savos serves geimos, bet vēlāk supertaibreikā atspēlēja nelielu deficītu ar 2:4.

Ostapenko tā ir pirmā uzvara Maiami dubultspēļu turnīros (1-3), kura viņa iepriekš jau 1. kārtā zaudēja ar trim dažādām pāriniecēm – Jūliju Gērgesu, Anastasiju Sevastovu un Danielu Kolinsu.

Iekļūšana 2. kārtā dod 120 reitinga punktus. Ostapenko un Kičenoka par vietu ceturtdaļfinālā sacentīsies ar Simonu Halepu un Andželiku Kerberi, kuras ar 7:5, 7:5 pieveica ar pirmo numuru izsētās čempiones Elīzi Mertensu un Arinu Sabaļenku.

     [+] [-]

, 2021-03-26 21:11, pirms 3 gadiem
,virsraksts tāds it kā viss turnīrs uzvarēts kā vienspēlēs tā dubultspēlēs