Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Būs lieliski spēlēt zālāja finālā, iegūstot pārliecību pirms Vimbldonas"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko: "Būs lieliski spēlēt zālāja finālā, iegūstot pārliecību pirms Vimbldonas"
Aļona Ostapenko. Foto: Reuters/Scanpix

Birmingemas "WTA 250" pusfinālā Aļona Ostapenko (WTA 17.) sestdien ar 5:7, 6:2 un 6:4 uzvarēja Anastasiju Potapovu (WTA 21.). Latvijas tenisa līdere atzīst, ka nekad nav viegli aizvadīt trīs setu maču.

"Paldies skatītājiem par atbalstu, kas bija ļoti svarīgs, jo sanāca grūts mačs," saka Aļona Ostapenko, kura šajā turnīrā guvusi četras uzvaras, turklāt vienmēr triju setu cīņā. "Godīgi sakot, nezinu, kā es to izdarīju. Katrs mačs bija ļoti grūts. Triju setu spēle nekad nav viegla. Spēlēju ar kāpumiem un kritumiem, bet kopumā esmu ļoti priecīga, ka tiku cauri. Svarīgi uzvarēt šādos mačos, kad dažreiz nerādi savu labāko sniegumu, cīnies par katru punktu un nospēlē labi izšķirīgos brīžos. Viņa ir lieliska spēlētāja, tādējādi bija ļoti grūti. Nekad nav viegli spēlēt pusfinālā pret tik labu spēlētāju kā viņa. Paldies, ka atnācāt uz spēli, šeit ir brīnišķīga atmosfēra!"

Svētdienas finālā pretī stāsies čehiete Barbora Krejčīkova (WTA 12.). "Viņa ir lieliska spēlētāja, noteikti būs ļoti interesants mačs. Domāju, ka būs lieliski spēlēt zālāja finālā pirms Vimbldonas, iegūstot pārliecību," saka Latvijas spēlētāja. "Mīlu tenisu, patīk spēlēt daudzu skatītāju klātbūtnē, izbaudu to. Šodien vēl dubultspēle, centīšos atjaunoties, bet rīt būs fināls."


Video: WTA / Tennis Channel