Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Venusa ir lieliska čempione, tas vienmēr paliks ar viņu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko: "Venusa ir lieliska čempione, tas vienmēr paliks ar viņu"
Aļona Ostapenko. Foto: Reuters/Scanpix

Birmingemas "WTA 250" astotdaļfinālā Aļona Ostapenko ceturtdien ar 6:3, 5:7 un 6:3 uzvarēja 43 gadīgo amerikānieti Venusu Viljamsu, kura ir pieckārtējā Vimbldonas čempione. Latvijas tenisa līdere atzīst, ka bija gods būt vienā laukumā ar tādu spēlētāju.

"Spēli varēju noslēgt mazliet ātrāk, bet otrajā setā neizmantoju mačbumbu. Bet viņa ir lieliska spēlētāja un lieliska čempione, bija gods būt vienā laukumā ar viņu. Venusa ir īpaši bīstama spēlētāja uz zālāja, jo uzvarējusi daudzos zālāja turnīros. Šoreiz servēja ļoti labi, tādējādi man bija mazliet grūti, taču tiku galā. Zaudēju otrajā setā un nokļuvu iedzinējos trešajā setā, bet tagad esmu ļoti priecīga, ka atspēlējos un cīnījos līdz pat pēdējam punktam," informē uzvarētāja.

Karjeras norietā Venusa Viljamsa joprojām ir tik konkurētspējīga uz zālāja. "Viņa ir lieliska čempione, tas nekur nav pazudis un vienmēr paliks ar viņu. Lieliski spēlēt pret tādu tenisisti. Viņa ir kā piemērs daudziem cilvēkiem," saka Aļona Ostapenko, kura apbrīno arī Venusas jaunākās māsas Serēnas izcilo karjeru.


Video: WTA / Tennis Channel