Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Kad esmu koncentrējusies un mentāli gatava, varu nospēlēt šādi"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko: "Kad esmu koncentrējusies un mentāli gatava, varu nospēlēt šādi"
Aļona Ostapenko. Foto: Adelaide International

Adelaidas "WTA 500" pirmo kārtu pārvarējusī tenisiste Aļona Ostapenko vispirms pateicās skatītājiem un pēc tam atbildēja pēc būtības. Uzdodot jautājumus, reportiere ļoti slavēja uzvarētāju un tādējādi provocēja uz bravūrīgām atbildēm.

Kā jau ziņots, jaunajā gadā Ostapenko sāka ar pārsteidzoši pārliecinošu uzvaru (6:1, 6:3) pār kādreizējo pasaules pirmo raketi Karolīnu Pliškovu (Čehija).


Kas par veidu, ka sākt 2023. gadu! Neticams teniss. Tu patiešām biji uz viļņa, tev jābūt ļoti apmierinātai ar šo rezultātu. "Gribu pateikt, ka šis ir mans pirmais turnīrs Adelaidā. Man ļoti patīk, te ir lieliska atmosfēra. Paldies par palikšanu tik vēlu vakarā!" vispirms pie skatītājiem vērsās Aļona Ostapenko. "Domāju, ka šoreiz nospēlēju ļoti labi. Biju mentāli gatava šim mačam, gatava cīņai un ļoti vēlējos uzvarēt. Domāju, ka es viņu pārspēju, labi kustējos un visu darīju labi, nedodot viņai daudz iespēju spēlēt. Esmu ļoti apmierināta ar to, kā nospēlēju."

Pliškova ir viena no labākajām servētājām WTA, bet tu tik iespaidīgi tiki galā ar viņas servēm. Izskatījās, ka tev ir tāda kā supervīzija! Esi pie tā strādājusi vai tas ir daudzo aizvadīto dubultspēļu dēļ? "Nezinu, godīgi sakot. Šoreiz biju patiešām gatava. Zināju, ka viņa ir ļoti laba servētāja, līdz ar to man vajadzēja nospēlēt labi. Kad esmu mentāli gatava un patiešām koncentrējusies spēlei, tad tas ir veids, kā varu spēlēt. Ceru, ka varēšu tā arī turpināt."

Pagājušajā gadā Dubaijā kļuvi par pēdējo tenisisti, kura pieveica Igu Švjonteku pirms viņas neticamās 37 uzvaru sērijas. Tam ir jādod daudz pārliecības par saviem spēkiem! "Mums ar viņu vienmēr ir labi savstarpējie mači. Viņa ir tik lieliska spēlētāja, esmu ļoti priecīga par viņas panākumiem," atzīst Latvijas tenisa flagmane, kurai ir 3-0 bilance pret minēto polieti. "Cerams, ka drīzumā mums atkal būs labs savstarpējais mačs."

Izmantotie resursi:
Intervija pēc spēles (video skat. no 51:53)



  +1 [+] [-]

, 2023-01-03 18:49, pirms gada
NOVĒLU TĀDU INTERVIJU PĒC FINĀLA!

  -3 [+] [-]

, 2023-01-03 21:28, pirms gada
kambodža 03 rakstīja: NOVĒLU TĀDU INTERVIJU PĒC FINĀLA!
Nenoskatijos..deva šokolādes batoniņus?

  +2 [+] [-]

, 2023-01-04 00:13, pirms gada
te var pamācīties, kā pareizi jāraksta komentāri

točka , 2023-01-03 21:44, vakar , ignorēt , atbildēt
1. vieta pēc novērtējuma.

Autors: Reedo12

What I gained from this match:
Ostapenko is winning the Australian Open
Ostapenko is winning the French Open
Ostapenko is winning Wimbledon
Ostapenko is winning the Us Open

Good luck to the rest of the tour!

točka , 2023-01-03 21:44, vakar , ignorēt , atbildēt
2. vieta pēc novērtējuma.

Autors: ishgever

Definitely one of the best matches I've seen her play for a long time. In her post-match interview she emphasised being mentally ready and prepared for the match, which could be why she did so well. Played quite patiently and with a bit more margin - at least by her all-out aggression style. An enjoyable performance.

Pliskova...really lacking in intensity. Didn't seem to care about anything today. I know that's how she always appears, but wow, just seemed quite unmotivated. Hope she can do better in future.

I can't deny it...Ostapenko is kind of iconic. Sometimes her words and actions are truly hard to watch, but somehow it makes her even more iconic. Her fashion, the way she argues over line calls that have already been confirmed by hawkeye, her expressions, her ball bashing...idk, iconic.

  +1 [+] [-]

, 2023-01-04 01:03, pirms gada
herkulez rakstīja: te var pamācīties, kā pareizi jāraksta komentāri
Tie ir augstāk novērtētie komentāri par spēli no foruma.

     [+] [-]

, 2023-01-04 08:51, pirms gada
"Uzdodot jautājumus, reportiere ļoti slavēja uzvarētāju un tādējādi provocēja uz bravūrīgām atbildēm."

- pirmoreiz redzēju, ka tik intensīvi slavē!