Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Ferers: "Džokovičs uz Nadalu izdarījis lielu spiedienu"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ferers: "Džokovičs uz Nadalu izdarījis lielu spiedienu"
Rafaels Nadals
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas tenisa otrais numurs Davids Ferers atzinis, ka bijis pārsteigts par sava tautieša Rafaela Nadala nepārliecinošo spēli „French Open” 1. kārtā pret Džonu Isneru.

Rafaelam 1. kārtā bija nepieciešamas četras stundas, lai tiktu vaļā no Džona Isnera. Pieckārtējais čempions amerikāni spēja pieveikt tikai piecos setos. Zīmīgi, ka tā Nadalam bija pirmā piecu setu spēle „French Open” turnīros.

Pārsteigts par tautieša mocīšanos bija Davids Ferers: „Redzēju daļu no tās spēles. Dīvaini bija redzēt, ka Nadals nemaz nebija spēlē. Tikai 4. un 5. setā viņam izdevās pārņemt kontroli savās rokās. Cilvēki saka, ka Rafa vairs nav tāds, kāds bija agrāk. Es tā nedomāju – viņš joprojām ir lielisks spēlētājs, taču viņam, tāpat kā visiem citiem, gadās brīži, kad viņš nespēlē labi. Jāsaka, ka uz Nadalu ir milzīgs spiediens, ko radījis Novaks Džokovičs.”

Ferers 3. kārtu sasniedza vakar, trīs setos ar 6:3, 6:4, 6;2 sagraujot Žiljēnu Beneto, bet Nadals tur centīsies nokļūt šodien, tiekoties ar citu spāni Pablo Anduhara personā. Abiem tā būs pirmā savstarpējā spēle. Nadals šoreiz ielikts spēlēt uz otrā nozīmīgā korta (Court Suzanne Lenglen). Viņš laukumā dosies pēc tam, kad būs noslēgušās spēles starp Robinu Soderlingu un Albertu Ramosu un Na Lī ar Silviju Soleru-Espinosu.

Izmantotie resursi:
Reuters

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-05-26 10:39, pirms 13 gadiem
Dark_Side rakstīja: vienkārši ir pienācis Nr1 nomainīt. un viss cik tad var. Djoko jau sen bija pelnījis būt Nr1 ja ne Nadala baigais atrāviens...
Jocīgs komentārs. Nadalam tos punktus kāds tāpat pierakstīja.

  -1 [+] [-]

, 2011-05-26 11:29, pirms 13 gadiem
vot nezinu ko totalizatorā mest
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja