Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

papildināts Rodiks pleca savainojuma dēļ nespēlēs "French Open"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Rodiks pleca savainojuma dēļ nespēlēs "French Open"
Endijs Rodiks
Foto: Reuters/Scanpix

Dažas dienas pirms sezonas otrā „Grand Slam” turnīra – „French Open” – sākuma veselības problēmas konstatētas diviem kungu tenisa elites pārstāvjiem – Endijiem Rodikam un Marejam. Amerikānis ceturtdienas vakarā paziņoja par nespēlēšanu Parīzē. Māla slamā nestartēs arī 2003. gada čempions Huans Karloss Ferrero no Spānijas.

Rodiks pagājušajā nedēļā Romas „Masters 1000” turnīrā guva pleca savainojumu. Šonedēļ amerikānis bija paredzējis startēt Nicas turnīrā, taču no tā izstājies piesardzības apstākļu dēļ.

Bijušais ranga līderis Rodiks, kurš Parīzē nekad nav ticis tālāk par 4. kārtu (1999. gads) paudis cerību būt kaut cik nopietnā formā uz „French Open”, kas sāksies jau svētdien: „Spēlēšana ar neveselu plecu pirms „French Open” būtu milzīgs risks. Pēc tam jau tuvumā arī Vimbldona. Protams, situācija pirms Parīzes nav ideāla, taču man ir vēl divas dienas, lai to uzlabotu.”

Rodiks atzina, ka Parīzē spēlēs tikai tādā gadījumā, ja jutīsies vesels par visiem 100%: „Nespēlēšu, ja tas apdraudēs startu tuvākajos mēnešos. Neiešu uz stulbu risku, ja tam nebūs nekādas jēgas.” Vēlāk ceturtdienas vakarā kļuva zināms, ka amerikāni šogad "Roland Garros" tenisa kompleksā, spēlējam tenisu, neredzēsim.

"French Open" secen ies arī 2003. gada čempionam, spānim Huanam Karlosam Ferrero. Viņš tikai aprīlī atgriezās tūrē pēc savainojuma, nospēlēja piecas spēles un saprata, ka šobrīd nav gatavs "Grand Slam" līmeņa turnīram. 31 gadu vecais spānis reāli skatās uz savu pašreizējo kondīciju: "Mans sniegums nebija labs. Šobrīd esot kortā redzu to, kāds esmu tagad un varu salīdzināt ar savu iepriekšējo formu. To ir ļoti grūti pieņemt."

Veselības problēmas arī britu pirmajam numuram Endijam Marejam. Skotu tenisists, kura labākais sasniegums Parīzē ir pirms diviem gadiem iespētais ceturtdaļfināls, šodien atsaucis dalību no paraugspēles pret francūzi Mikelu Lodrā. Šim mačam bija jānotiek svētdien. Mareja menedžments paziņojis, ka Endijam ir neliels savainojums, kas gūt šodien treniņā, taču lielu bažu par Mareja startu Parīzē neesot.

Izmantotie resursi:
AP

     [+] [-]

, 2011-05-20 01:11, pirms 13 gadiem
Kas viņš trenniņā atkal taisīja tādu līdaciņu, kā šeit ==>
YouTube
- ‪Andy Roddick Hot Shot...

     [+] [-]

, 2011-05-20 01:56, pirms 13 gadiem
Ja nekas krasi nemainīsies tad prognozēju ,ka Rodiks šīs sezonas beigās beigs savu karjeru kā spēlētājs....

  +2 [+] [-]

, 2011-05-20 08:43, pirms 13 gadiem
private rakstīja: Ja nekas krasi nemainīsies tad prognozēju ,ka Rodiks šīs sezonas beigās beigs savu karjeru kā spēlētājs....
Kamēr viņš nevinnēs Vimbldonu miera viņam nebūs

     [+] [-]

, 2011-05-20 11:13, pirms 13 gadiem
Cikos šodien būs Draw ceremonija un kaut kur Live arī būs redzams?