Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Ostapenko sarūgtinātā Gofa raud preses konferencē (+video)

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko sarūgtinātā Gofa raud preses konferencē (+video)
Koko Gofa preses konferencē. Foto: Australian Open

18 gadīgā tenisa pasaules septītā rakete Koko Gofa pēcspēles konferencē vairākkārt atzina, ka Aļona Ostapenko šodien ļoti labi nospēlēja. Zaudējumu iemeslu analīze un sāpīgo momentu atkārtošana noveda pie amerikānietes asarām.

Kā jau ziņots, Latvijas tenisa flagmane Aļona Ostapenko (WTA 17.) šodien parādīja augstvērtīgu sniegumu un ar 7:5 un 6:3 pieveica ASV otro raketi (WTA 7.), iekļūstot "Australian Open" ceturtdaļfinālā.

Spēles labākie momenti


"Man bija grūts mačs. Jeļena spēlēja ļoti labu tenisu, ļoti agresīvi. Šodien viņai viss sanāca. Centos pret to cīnīties, kaut ko varēju izdarīt labāk, bet kopumā viņa šodien nopelnīja uzvaru," preses konferencē atzina Koko Gofa. "Šodien viņa spēlēja ļoti labi, viņa tiešām labi tika galā servju uzņemšanā, mazliet izjauca manu ritmu un sakrāja daudzus "vinerus" - nav daudz spēlētāju, kas to var izdarīt pret mani. Tādējādi viņa šodien paveica lielisku darbu. Jūtu, ka esmu laba spēlētāja, bet šodien viņa nospēlēja vēl labāk. Spēles laikā bija brīži, kad kļuvu nomākta, jo parasti varu atrisināt problēmas, tomēr šodien man nebija daudz atbilžu uz to, ko viņa darīja. Viņa spēlēja ļoti labi, līdz ar to nevarēju neko izdarīt. Esmu sarūgtināta, bet šķiet, ka izdarīju visu, ko varēju. Katrā mačā varu ko mācīties, un šodien es mācījos daudz. Esmu mazliet vīlusies, bet viņa šodien spēlēja ļoti labi, uzlabojot savu spēli, kad to vajadzēja."

Esi vīlusies šodienas rezultāta dēļ? Varbūt ir vēl kādi iemesli? "Biju smagi strādājusi un, dodoties uz turnīru, jutos patiešām labi un daudz progresējusi. Kad tu spēlē pret tādu spēlētāju kā Jeļena un kad viņa spēlē patiešām labi, tad neko nevari izdarīt. Bet jūtu, ka šodien tas bija skarbi [sāk asaroties] un tādējādi ir mazliet nomācoši."

"Man viss kārtībā," asaras slaucīja Koko. "Vēlies beigt?" jautāja preses konferences vadītāja.

"Nē, varam turpināt," atzina tenisa zvaigzne. Asaras gan turpināja tecēt, kaut gan tika runāts jau par dubultspēlēm. Piedzīvotais zaudējums tādējādi bija sāpīgs.

Gofas preses konference - asaras no 3:50

Izmantotie resursi:
Eurosport / Australian Open TV

  +2 [+] [-]

, 2023-01-22 17:35, pirms gada
Gan jau Aļona meitenei par saraudināšanu atvainosies

  +1 [+] [-]

, 2023-01-22 17:47, pirms gada
Nav ko bimbāt. Brīnos, ka viņa pati vēl nezin, ja uzspiež nedaudz, tad viss viņai pajūk. Pagaidām vēl W250 spēlētāja un zaudēt GS čempionei tākā nav liels grēks.

     [+] [-]

, 2023-01-22 17:55, pirms gada
nicks rakstīja: Nav ko bimbāt. Brīnos, ka viņa pati vēl nezin, ja uzspiež nedaudz, tad viss viņai pajūk. Pagaidām vēl W250 spēlētāja un zaudēt GS čempionei tākā nav liels grēks.
Nežēlīgi...

     [+] [-]

, 2023-01-22 18:17, pirms gada
Melnajai bimbāšana, bet ko pret stipru padarīsi. Koko saņēma pa koko...