Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Traumas dēļ ''Australian Open'' ies secen mājiniekam Kirjosam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Traumas dēļ ''Australian Open'' ies secen mājiniekam Kirjosam
Niks Kirjoss. Foto: AP/Scanpix

Ar 19. numuru turnīrā izliktais austrālietis Niks Kirjoss īsi pirms savas pirmās kārtas spēles paziņojis, ka kājas traumas dēļ viņš nepiedalīsies sezonas pirmajā ''Grand Slam'' Austrālijā. Ceļgalam jau drīzumā tiks veikta operācija.

Vēl pirms pirmās kārtas mača no pirmā sezonas ''Grand Slam'' Austrālijā izstājies Vimbldonas finālists un mājinieks Niks Kirjoss, kuram ir kājas savainojums. 27 gadus vecajam tenisistam pirmais mačs turnīrā bija paredzēts otrdien pret krievu Romānu Safiuļinu. Sagaidāms, ka viņa ceļgalam būs nepieciešama operācija, taču paredzams, ka Kirjoss varēs atgriezties laukumā uz Indianvelsas turnīru šī gada martā.

''Protams, ka esmu satriekts. Tas ir mans mājas turnīrs un man šeit ir bijušas lieliskas atmiņas,'' par nespēlēšanu ''Australian Open'' teicis pats tenisists. ''Pagājušajā gadā izcīnīju titulu dubultspēlēs un, iespējams, spēlēju labāko tenisu karjerā. Pirms turnīra tiku uzskatīts par vienu no favorītiem, tāpēc tas ir apbēdinoši, ka nespēlēšu.''

Turnīram Kirjoss bija izsēts ar 19. numuru. Vienspēlēs viņš vistālāk ''Australian Open'' bija aizspēlējies 2015. gadā, kad sasniedza ceturtdaļfinālu. Savas vienspēļu karjeras laikā 27 gadus vecais tenisists ticis pie septiņu turnīru tituliem, bet dubultspēlēs pie četriem.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/tennis/64...