Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Man jāspēlē vēl agresīvāk"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko: "Man jāspēlē vēl agresīvāk"
Aļona Ostapenko. Foto: Adelaide International

Pasaules līdere pēc agresivitātes rādītāja Aļona Ostapenko divās intervijās atklāj, ka vēlas spēlēt vēl agresīvāk.

2017. gadā uzvarēji "French Open", bet pagājušajā gadā spēlēji divos "Grand Slam" ceturtdaļfinālos. Kas tev jāuzlabo, lai varētu mērķēt uz vēl vienu slamu? "Tas skan dīvaini, bet jūtu, ka man jābūt agresīvākai un brīvākai, pozitīvā nozīmē," norāda Latvijas tenisa līdere. "Man jābūt bezbailīgākai, kāda es biju togad Parīzē - vienkārši situ "vinerus" un neuztraucos par neprecīziem sitieniem, vienkārši turpināju. 2024. gadu sāku pozitīvā veidā, bet jūtu, ka man vairāk jāiet uz sitieniem, kad tas vajadzīgs, lai gūtu panākumus."

---

Mūsu sportiste līdzīgi izteicās arī Adelaidas turnīra laikā. "Varbūt tas skan dīvaini, bet man jābūt agresīvākai," atzīst Aļona Ostapenko, kura ir pasaules līdere pēc "RallyAgg" agresivitātes rādītāja. "Jāspēlē vēl agresīvāk un jāiet uz sitieniem. Ja arī kādreiz netrāpīšu, jāmēģina atrast sava spēle, lai spēlētu labi."

---
Kurš, tavuprāt, uzvarēs "Australian Open" vīriešu turnīrā? "Ja Novaks Džokovičs būs vesels, domāju, ka viņam ir labas izredzes uzvarēt vēlreiz. Patiešām labs spēlētājs, vienkārši traki, cik viņš ir konsekvents. Man liekas, ka Novaks ir laba izvēle, bet redzēsim," saka Ostapenko.

Izmantotie resursi:
tennismajors.com

  +2 [+] [-]

, 2024-01-16 10:02, pirms 4 mēnešiem
Pēc šodienas spēlē izmestajiem dažiem burbulīšiem, šī atziņa vairs neskan tik dīvaini Bet ja nopietni, tad man patīk šī brīža Aļonas apdomīgākais teniss!

  +1 [+] [-]

, 2024-01-16 11:15, pirms 4 mēnešiem
Spēlēsi vēl agresīvāk būs vairāk kļūdu un viegli punkti pretiniecei

     [+] [-]

, 2024-01-16 14:39, pirms 4 mēnešiem
Kādam jābūt vecim, lai šo beibi "iesed(g)lotu"? Teniss totāli neinteresē, bet meitene tur virzienu un viņai sanāk.