Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Radukanu cer sadziedēt savainojumu pirms Austrālijas atklātā čempionāta

Agris Suveizda

Radukanu cer sadziedēt savainojumu pirms Austrālijas atklātā čempionāta
Emma Radukanu. Foto: AP/Scanpix

LETA--DPA. Lielbritānijas pirmā rakete sieviešu tenisā Emma Radukanu cer sadziedēt potītes savainojumu pirms Austrālijas atklātā čempionāta, lai varētu startēt sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā, sarunā ar Austrālijas Tenisa federāciju teica pati sportiste.

Radukanu Oklendas "WTA 250" turnīra otrās kārtas mačā iedzīvojās potītes savainojumā un izstājās no cīņas trešajā setā. "Pagājusī nedēļa bija neveiksmīga," teica Radukanu. "Jutos labi par gaidāmo sezonu un savu fizisko formu. Nezinu, kā es varētu novērst to negadījumu kortā. Šobrīd katru dienu mēģinu izdarīt visu, kas ir manos spēkos, lai progresētu. Cerams, ka būšu gatava doties kortā, taču mēģinu nesagaidīt no sevis pārāk daudz."

Pirmais sezonas "Grand Slam" turnīrs Austrālijas atklātais čempionāts sāksies jau 16.janvārī. Iepriekšējo sezonu Lielbritānijas tenisiste noslēdza jau oktobrī plaukstas locītavas traumas dēļ. Radukanu 2021.gadā sensacionāli uzvarēja ASV atklātajā čempionātā, tobrīd ranga 150.vietas īpašniecei līdz titulam aizcīnoties, sākot no kvalifikācijas. Tas ir arī viņas līdzšinējās karjeras spožākais panākums.

Pērn jūlijā viņa sasniedza WTA ranga desmito pozīciju, bet tagad atkāpusies uz 75.vietu.

Izmantotie resursi:
LETA