Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Alkarass, Osaka un Venusa Viljamsa papildina "Australian Open" nespēlētāju pulku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Alkarass, Osaka un Venusa Viljamsa papildina "Australian Open" nespēlētāju pulku
Karloss Alkarass. Foto: Imago Images/Scanpix

16. janvārī Melburnā sāksies gada pirmais "Grand Slam" turnīrs – "Australian Open". Kortos šogad neredzēsim tādus tenisistus kā Naomi Osaka, Karloss Alkarass, Simona Halepa un Venusa Viljamsa.

Decembra vidū tika paziņots, ka Venusa Viljamsa saņēmusi wild card jeb īpašo ielūgumu dalībai "Australian Open". Gatavojoties turnīram, viņa spēlēja Oklendā, kur iedzīvojās savainojumā, un tāpēc nevarēs spēlēt 2023. gada sezonas pirmajā "Grand Slam".

Nespēlēs arī Naomi Osaka, kura pēc 2021. gada "French Open" titula izcīnīšanas psiholoģisko problēmu dēļ nolēma iepauzēt tenisistes karjeru. Kopš pagājušā gada maija viņa uzvarējusi tikai vienā pilnā spēlē un pēdējos trīs turnīros izstājusies pirmajā kārtā.

Osakas vietu "Australian Open" pamatturnīrā ieņems Ukrainas tenisiste Dajana Jastremska.

Sieviešu turnīrā nepiedalīsies arī Simona Halepa, kamēr vīriešu turnīrs būs bez pasaules pirmās raketes Karlosa Alkarasa. Viņš sestdien paziņoja, ka nevarēs piedalīties potītes savainojuma dēļ.

Ir šaubas arī par sieviešu pirmās raketes Igas Švjontekas dalību "Australian Open". Viņa atsaukusi dalību no Adelaidas WTA 500 turnīra, pie vainas ir labā pleca savainojums.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/tennis/64...
https://www.espn.com/tennis/story/_...

     [+] [-]

, 2023-01-08 17:19, pirms 2 gadiem
Ar V.Williams nespēlēšanu intriga par šo GS sieviešu divīzijā ir pilnīgā izgaisusi, laidīšu garām šo turnīru.

     [+] [-]

, 2023-01-08 20:14, pirms 2 gadiem
Jo vairāk top dāmas izlido, jo lielāka iespēja Ostai, šķiet ka būs lielais tituls beidzot!