Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Baidoties no boikota, "Australian Open" palielina prēmiju fondu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Baidoties no boikota, "Australian Open" palielina prēmiju fondu
Novaks Džokovičs
Foto: AP/Scanpix

Sekojot pārējo trīs tenisa "Grand Slam" turnīru piemēram, arī "Australian Open" palielinājis prēmiju fondu, kas būs par četriem miljoniem lielāks nekā pērn.

Vīriešu spēlētāji šī gada sākumā apsvēra iespēju boikotēt gada pirmo "Grand Slam" turnīru, tāpat pastāvēja bažas, ka daļa no elites varētu Melburnā nespēlēt nākamā gada janvārī. Pirmdienas vakarā sacensību organizatori nāca klajā ar paziņojumu par prēmiju fonda palielināšanu.

Pieaugums esot 15% jeb četru miljonu apmērā, nākamajā gadā tenisisti sadalīs 30 miljonus Austrālijas jeb 31.5 miljonu ASV dolāru. Šogad "French Open" prēmijas palielināja par 7%, Vimbldona par 10%, bet "US Open" par 11%.

Pagaidām gan vēl nav zināms, kā tiks sadalīti papildus atrastie četri miljoni. Ierasta prakse prēmijas palielināt turnīra pirmo kārtu dalībniekiem. Šajā sakarā spēlētāju intereses tiks uzklausītas nākamajā nedēļā tikšanās laikā Šanhajā.

No nākamā gada jauninājumiem jāmin arī "Hawk-Eye" sistēmas ieviešana arī 2. un 3. kortā. Bez tam spēlētāju ērtībām Austrālijas nacionālajā tenisa centrā tiks izveidotas jaunas treniņu un atpūtas vietas, ieskaitot astoņus jaunus kortus ar māla segumu.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

     [+] [-]

, 2012-10-02 11:48, pirms 12 gadiem
Ir kāds sakāmvārds. Ja labie boikotēs, tad uzvarēs Ernests...

  -2 [+] [-]

, 2012-10-02 12:29, pirms 12 gadiem
Bērziņ,tu vari arī parastiem sporta faniem,kuri nav tik lieli tenisa fani izskaidrot,ko nozīmē "hawk-eye"! Tas būtu baigi problemātiski? Piemēram es šo terminu pirmo reizi dzirdu. Tikai nojaust var,ka tas ir video atkārtojuma pieprasīšana strīdīgos gadījumos.

     [+] [-]

, 2012-10-02 17:00, pirms 12 gadiem
Kādu labumu spēlētājiem dos astoņi jauni korti ar māla segumu, ja jāspēlē uz hard?

     [+] [-]

, 2012-10-02 19:16, pirms 12 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Bērziņ,tu vari arī parastiem sporta faniem,kuri nav tik lieli tenisa fani izskaidrot,ko nozīmē "hawk-eye"! Tas būtu baigi problemātiski? Piemēram es šo terminu pirmo reizi dzirdu. Tikai nojaust var,ka tas ir video atkārtojuma pieprasīšana strīdīgos gadījumos.
Es to zinu, tāpēc, ka zinu, bet jā, kāpēc nevar paskaidrot šo terminu citiem lasītājiem, kas nav ar tenisu uz "tu"? Būtu gan garāks skricelējums, gan vairāk naudiņa kabatā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-03 10:57, pirms 12 gadiem
M rakstīja: Ir kāds sakāmvārds. Ja labie boikotēs, tad uzvarēs Ernests...
Ja 127 cilvēki boikotēs, tad uzvarēs Gulbis? Varētu būt...