Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Lendls kļuvis par Mareja treneri

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lendls kļuvis par Mareja treneri
Ivans Lendls
Foto: AFP/Scanpix

Britu tenisa līderis Endijs Marejs beidzot ticis pie pilna laika trenera. Marejam pirmo "Grand Slam" izcīnīt centīsies palīdzēt titulētais Ivans Lendls, kurš savulaik pats uzvarējis astoņos "major" turnīros.

Ar Čehijā dzimušo, bet ASV pārstāvošo Lendlu (51), kurš 16 gadu ilgās karjeras laikā izcīnīja 94 vienspēļu titulus, Marejs sāks strādāt tūlīt pat. Jaunnedēļ ranga 4. numurs startēs Brisbenas turnīrā, kuru otrdien atklās ar spēli pret Mihailu Kukuškinu.

"Man bija svarīgi, lai manas komandas jaunais cilvēks atnāktu ar svaigām idejām. Ivana uz spēli atstātā ietekme ir neapstrīdama, viņš dos pieredzi un zināšanas, kuru tik lielā daudzumā ir tikai dažiem. Sevišķi tas attiecas uz "Grand Slam" turnīriem," par jaunā trenera nozīmēšanu izteicies Marejs.

24 gadus vecais Marejs ir vienīgais no "lielā četrinieka", kam vēl nav "Grand Slam" titulu. Skots trīs reizes zaudējis finālā, neuzvarot ne seta (divreiz zaudēts Rodžeram Federeram, bet vienreiz Novakam Džokovičam).

Marejam pilna laika treneris nav bijis kopš 2010. gada vasaras, kad viņš pārtrauca sadarbību ar Mailzu Maklaganu.

Izmantotie resursi:
BBC

Vai Marejs 2012. gadā beidzot izcīnīs Grand Slam titulu?

  • 12

  • 35

  • 5


  +1 [+] [-]

, 2011-12-31 20:49, pirms 13 gadiem
Ja būtu paņēmis par treneri psihoterapeitu, lielos turnīrus knābātu vienu pēc otra. Bet ja smadzenes ir sabuktētas ar ego, pat Makinroja, Lendla un Svētās Marijas trīsvienība nepalīdzēs. Amen, Endij!

  -2 [+] [-]

, 2011-12-31 22:35, pirms 13 gadiem
Lai kurš būtu treneris,bet,-lai panākumiem bagāts gads Endijam!!!

  +1 [+] [-]

, 2012-01-01 18:41, pirms 13 gadiem
Gandrīz, nekad izcili sportisti nav labi treneri.