Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Marejs uzveic Falju divos setos

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marejs uzveic Falju divos setos
Endijs Marejs
Foto: Reuters/Scanpix

Noskaidroti pusfinālisti visos trīs šīs nedēļas ATP turnīros – Loasndželosā, Gštādē un Umagā. Losandželosā, kur cīnījās Ernests Gulbis, pusfinālos tiksies Sems Kverijs un Janko Tipsarevičs, kā arī Felisiano Lopess un Endijs marejs, kurš Gulbja pāridarītāju Alehandro Falju apspēlēja ar 7:6(3), 6:1.

”Farmers Classic” ATP Tour 250 turnīrs. Losandželosa, ASV.

Loandželosas turnīra pirmajā spēlē Marejs nebūt nebija pārliecinošs, jo ATP ranga otrā simta pārstāvim Timam Smičekam (ASV) pamanījās zaudēt setu. Arī spēlē pret Ernesta Gulbja pāridarītāju, kolumbieti Alehandro Falju skots nebija tālu no trīs setiem (pirmajā atspēlēja setbumbu), tomēr otrajā setā pēc zaudētas savas serves triumfēja sešos geimos pēc kārtas un sasniedza pusfinālu. Viņa pretinieks būs spānis Felisiano Lopess, kurš trijos setos nolauza mājinieku Džeimsu Bleiku. Otru pusfināla pāri veidos serbs Janko Tipsarevičs un amerikānis, pērnā gada čempions Semas Kverijs. Tipsarevičs divos setos apspēlēja kiprieti AMrkosu Bagdati, kamēr Kverijs krietni pamocījās, lai uzveiktu vācu veterānu Raineru Šutleru. Jāpiemin, ka tieši Šutlers var būt Ernests Gulbja sāncensis Vašingtonas turnīra 2.kārtā.

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(1) Andy Murray - Alejandro Falla7:6(3) 6:1
(2) Sam Querrey - Rainer Schuettler6:2 3:6 7:6(4)
(6) Janko Tipsarevic - (3) Marcos Baghdatis6:3 7:5
(4) Feliciano Lopez - James Blake3:6 7:6(6) 6:4

Pusfinālu spēļu pāri

Spēle
(1) Andy Murray - (4) Feliciano Lopez
(2) Sam Querrey - (6) Janko Tipsarevic

”Allianz Suisse Open Gstaad” ATP Tour 250 turnīrs. Gštāde, Šveice.

Šveices pilsētas Gštādes ATP turnīra ceturtdaļfinālu vakar nespēja pārvarēt ar pirmo numuru izliktais krievs Mihails Južnijs. Trijos setos viņš piekāpās mazpazīstamajam Kazahstānas pārstāvim Jurijam Ščukinam – 4:6, 6:2, 5:7. 31 gadu vecais Ščukins ATP rangā ieņem tikai 147. vietu un pārsvarā piedalās „Challenger” turnīros, bet nu var kļūt par otro Kazahstānas tenisistu divu nedēļu laikā, kurš tiek pie ATP titula – pagājušajā nedēļā Hamburgā uzvarēja Andrejs Golubevs (un tieši viņu Ščukins apspēlēja 1.kārtā). Par vietu finālā viņam būs jācīnās ar francūzi Rišāru Gaskē.

Otru pusfināla pāri veidos divi spāņi – Nikolass Almagro un Daniels Himeno Travers. Ceturtdaļfinālā abiem uzvaras divos setos – Almagro tika galā ar francūzi Žeremī Šardī, bet Himeno Travers apspēlēja krievu Igoru Andrejevu. Favorīti uz spēlēšanu finālā ir Gaskē un Almagro, tomēr nedrīskst nenovērtēt arī pārējos pusfinālistus.

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
Yuri Schukin - (1) Mikhail Youzhny6:4 2:6 7:5
(2) Nicolas Almagro - Jeremy Chardy6:2 7:6(5)
(7) Richard Gasquet - (4) Albert Montanes7:6(5) 6:4
Daniel Gimeno-Traver - Igor Andreev6:2 6:4

Pusfinālu spēļu pāri

Spēle
(2) Nicolas Almagro - Daniel Gimeno-Traver
(7) Richard Gasquet - Yuri Schukin

”Studena Croatia Open” ATP Tour 250 turnīrs. Umaga, Horvātija.

Horvātijas pilsētas Umagas ATP turnīrā vakar bija saspringtāka diena, jo ceturtdien lijušā lietus dēļ vajadzēja aizvadīt vēl četras otrās kārtas spēles un pēc tam arī ceturtdaļfinālus. Pa divām spēlēm dienā sanāca austrietim Jirgenam Melceram, horvātam Ivanam Ļubičičam un itāliešiem Potito Staračem un Andreasam Seppi. Sekmīgākie izrādījās abi itālieši, kuri arī sasniedza pusfinālus.

Tāpat pusfinālā iekļuva arī spānis Huans Karloss Ferrero un argentīnietis Huans Ignasio Čela. Spānis viegli tika galā ar ukraini Dolgopolovu,, bet Čela sakāva turnīra galveno favorītu un pērnā gada čempionu Nikolaju Davidenko – 6:2, 6:1. Interesanti, ka argentīnietis nu ir uzvarējis sešās no septiņām savstarpējām cīņām pret Davidenko. Pusfinālos Čela tiksies ar Starači, bet Ferrero ar Seppi.

Ceturtdaļfinālu rezultāti

SpēleRezultāts
(8) Juan Ignacio Chela - (1) Nikolay Davydenko6:2 6:1
(4) Juan Carlos Ferrero - (6) Olexandr Dolgopolov Jr.6:1 6:2
Andreas Seppi - (2) Jurgen Melzer6:1 6:4
Potito Starace - (3) Ivan Ljubicic6:4 7:6(6)

Pusfinālu spēļu pāri

Spēle
(4) Juan Carlos Ferrero - Andreas Seppi
(8) Juan Ignacio Chela - Potito Starace

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

     [+] [-]

, 2010-07-31 09:47, pirms 14 gadiem
Seppi sanāca pārliecinošs revanšs pret Melceru par pagājušās nedēļas zāgi Hamburgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja