Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Hjūits pēc operācijas nespēlēs līdz "French Open"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Hjūits pēc operācijas nespēlēs līdz "French Open"
Leitons Hjūits
Foto: AFP/Scanpix

Austrālijas labākajam tenisistam un kādreizējam ATP ranga līderim Leitonam Hjūitam veikta gūžas operācija, kā rezultātā viņš tenisā plāno atgriezties tikai uz „French Open”. Atgādinām, ka šī gada „Australian Open” Hjūitam beidzās 4. kārtā pēc pārliecinoša zaudējuma Rodžeram Federeram – 2:6, 3:6, 4:6.

„Jau Hopmana kausa laikā sajutu nelāgus simptomus. Kaut kā nelāgi pakustējos un sajutu sāpes. Nebiju drošs, ka varēšu spēlēt Melburnā, tomēr to darīju”, paziņoja Hjūits pēc labās gūžas operācijas, kas tika veikta jau ceturtdien. „Es nevarēju gaidīt vēl ilgāk, kamēr sākas vēl kādas problēmas. Otro reizi šādu kļūdu atkārtot nevēlējos”, piebilda austrālietis, kuram 2008. gadā tika veikta līdzīga operācija (kreisajai gūžai), tikai toreiz kādreizējais ranga līderis ar šo savainojumu bija nospēlējis vēl vairākus mēnešus.

Ja viss noritēšot gludi, tad kortā Hjūits atgriezīsies uz „French Open” maijā. Šī brīža ATP ranga 22. vietas īpašnieks, kurš uzvarējis divos „Grand Slam” turnīros paziņojis, ka domas par profesionālā tenisa pamešanu gan vēl nav viņa prātā. „Esmu pārāk smagi strādājis pēdējos gadus, lai atgrieztos apritē. Domas par aiziešanu no tenisa vēl nav manā prātā”, atzinis 28 gadus vecais tenisists.

Izmantotie resursi:
eurosport.com

     [+] [-]

, 2010-01-31 19:22, pirms 14 gadiem
Lai tev veicas,Leiton!