Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Ņūheivenas WTA finālā Vozņacki un Vesņina

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Ņūheivenas WTA finālā Vozņacki un Vesņina
Jeļena Vesņina
Foto: AP

Ņūheivenas tenisa turnīrā vakar bija paredzēts izspēlēt kā WTA, tā ATP turnīru pusfinālus, tomēr nelabvēlīgo laika apstākļu dēļ finālistes uzzināja tikai sieviešu turnīrā – par galveno balvu cīnīsies pērnā gada čempione Karolīna Vozņacki un krieviete Jeļena Vesņina.

Ņūheivenas turnīri ir pēdējā pārbaude pirms „US Open”, bet vakardienas lietainie laika apstākļi aizkavēja spēles gan Ņūheivenas turnīrā, gan „US Open” kvalifikācijā. Finālistes gan noskaidroja sieviešu konkurencē. Turnīra pērnā gada fināliste, dāniete Karolīna Vozņacki divos setos pārliecinoši uzvarēja itālieti Flaviju Pennetu, piesakot savi kā galveno favorīti uz uzvaru arī šogad. Viņas pretiniece finālā būs krieviete Jeļena Vesņina, kurai trijos setos izdevās salauzt Amēliju Moresmo. Interesanti, ka Vesņina līdz šim nav uzvarējusi nevienā WTA vienspēļu turnīrā.

Vīriem šodien būs saspringta diena – vispirms jāizspēlē abi pusfināli, bet pēc tam arī fināls. Atgādinām, ka pusfinālos tiksies amerikānis Sems Kverijs un argentīnietis Hosē Akasuso, kā arī spānis Fernando Verdasko un krievs Igors Andrejevs.

”Pilot Pen Tennis”. Ņūheivena, ASV

Sieviešu vienspēļu pusfinālu rezultāti
(2) Caroline Wozniacki – (3) Flavia Pennetta 6:4, 6:1
Elena Vesnina – (8) Amelie Mauresmo 5:7, 6:1, 6:2

Vīriešu vienspēļu pusfinālu pāri
(6) Sam Querrey – Jose Acasuso
(2) Fernando Verdasco – (7) Igor Andreev

Izmantotie resursi:
wtatour.com
atpworldtour.com