Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Braieniem 10. "Grand Slam" tituls

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Braieniem 10. "Grand Slam" tituls
Brāļi Braieni
Foto: PA Wire/Scanpix

Vīriešu tenisa dubultspēļu vadošais duets Bobs un Maiks Braieni trešo reizi pēc kārtas un kopumā piekto reizi triumfējis „Australian Open” turnīrā. Finālā amerikāņi divos setos ar 6:3, 6:4 apspēlēja Indijas duetu Makešs Bupati un Leanders Paess. Braienu komandai jubilejas – 10. „Grand Slam” tituls.

Ar pirmo numuru izlikti Braieni turnīra gaitā zaudēja tikai vienu setu, kas notika 1. kārtas spēlē pret citu ASV duetu Skotu Lipskī un Radžīvu Ramu. Tikmēr Bupati un Paess, kuriem turnīra trešā spēcīgākā dueta gods, vienu setu bija zaudējusi trīs mačos pirms fināla. Turnīra izšķirošajā mačā pārsteigumi nenotika, un Braieni uzvarēja visnotaļ pārliecinoši ar 6:4, 6:3, mača gaitā ne reizi nezaudējot savu servi, lai gan indiešiem iespējas breikot bija (kopumā četras). Amerikāņiem palīdzēja laba servēšana.

Braieni Melburnā uzvarējuši trešo gadu pēc kārtas. Triumfēts arī 2006. un 2007. gadā. Pārējie „Grand Slam” tituli izcīnīti: pa reizei „French Open” un Vimbldonā, kā arī trīs reizes „US Open”.

Melburnā atlicis noskaidrot vairs tikai divus čempionus – rīt uzzināsim uzvarētājus vīriešu vienspēlēs (Novaks Džokovičs pret Endiju Mareju) un jauktajās dubultspēlēs. Šī turnīra finālā sacentīsies Junjana Čana/Pols Henlis ar Katarinu Srebotniku un Danielu Nestoru.

Izmantotie resursi:
Home - Australian Open Tennis Championships...

  -1 [+] [-]

, 2011-01-29 14:59, pirms 13 gadiem
Kads parsteigums!

     [+] [-]

, 2011-01-29 15:26, pirms 13 gadiem
Valdi,kāpēc vienā rakstā pretēja informācija: tas par Braienu uzvarām AO pēc kārtas. Pareizi ir otrais variants- 3. pēc kartas un 5. vispār.
Slēpts komentārs: Simply the Best

  +1 [+] [-]

, 2011-01-30 00:15, pirms 13 gadiem