Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals nespēlēs vismaz četras nedēļas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadals nespēlēs vismaz četras nedēļas
Rafaels Nadals
Foto: AFP/Scanpix

"Australian Open'' laikā gūtā ceļgala savainojuma dēļ vismaz četras nedēļas bez tenisa spēlēšanas nopietnā līmenī būs jāiztiek ATP ranga otrajam numuram Rafaelam Nadalam.

Atgādinām, ka Nadals (23) Melburnā ceturtdaļfinā pret Endiju Mareju zaudēja pirmos divus setus, trešajā Marejs bija priekšā ar 3:0, kad cīņa tika pārtraukta. Spānis bija guvis kārtējo ceļgala traumu.

Šodien Spānijā Nadalam tika veiktas ceļgala pārbaudes, pēc kurām pieņemts lēmums Nadalam nepiedalīties turnīros nākamās četras nedēļas. To laikā bijušajam ATP ranga līderiem tiks veikta ārstēšanās, papildus kam nepieciešama ilgstoša atpūta.

Tagadējā trauma esot jauna (neliels plīsums kreisajā ceļgalā), nevis vecās traumas atsvaidzinājums. Seškārtējais ''Grand Slam'' čempions sacensību apritē varētu atgriezties martā Indianvelsas ''Masters Series'' turnīrā - tādas pašreiz ir prognozes.

Nadals atklāja, ka neuztraucas par to, ka nespēlēšana varētu ietekmēt viņa ranga pozīciju: ''Rangs un punktu zaudēšana nav svarīga. Tā ir normāla parādība, ja tu nespēlē. Man pats svarīgākais ir justies un spēlēt labi - tā kā to darīju Dohā un Abū Dabī, arī ''Australian Open'' (līdz spēlei pret Mareju).''

Izmantotie resursi:
AP

 +12 [+] [-]

, 2010-01-29 16:09, pirms 14 gadiem
karjeras noriets, celi nav joka lieta

  -1 [+] [-]

, 2010-01-29 16:37, pirms 14 gadiem
Lai jau atpūšas, tomer laiks ir lai vel atgrieztos un sasniegtu ranga topu!

     [+] [-]

, 2010-01-29 17:25, pirms 14 gadiem
Uz clay sezonu varētu būt gatavs un to izvilkt. Onkuļa Tonija bizness būs beidzies.

     [+] [-]

, 2010-01-29 17:30, pirms 14 gadiem
ceturtdaļfinā pret Endiju Mareju zaudēja pirmos divus setus, otrajā (manupraat gan treshajaa ) Marejs bija priekšā ar 3:0, kad cīņa tika pārtraukta

     [+] [-]

, 2010-01-29 19:15, pirms 14 gadiem
Ir nu gan bēdīgi, nav joka lieta tie ceļgali. Kaut arī ja tā piedomā, kā viņš bizo pa to kortu, nav jau brīnums ka mežonīgā slodze uz ceļiem tiek. Lai ātrāk veseļojās.