Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Verdasko: "Baidos tikai no Nadala"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Verdasko: "Baidos tikai no Nadala"
Fernando Verdasko
Foto: AP/Scanpix

Spānijas otrais numurs, Fernando Verdasko, pēc triumfa Barselonas turnīrā atklājis, ka pēdējā gada laikā ieguvis milzīgu pārliecību par saviem spēkiem un šobrīd viņš baidoties tikai no viena tenisista - Rafaela Nadala.

26 gadus vecais Verdasko vakar kļuva par Barselonas turnīra uzvarētāju, izcīnot karjeras nozīmīgāko trofeju - līdz šim viņam vēl nebija izdevies uzvarēt ATP ''World Tour 500'' kategorijas turnīros.

Pēc triumfa Barselonā Verdasko atzina, ka nebaidās no neviena, izņemot sava tautieša Rafaela Nadala, kuram nesen Montekarlo turnīrā spēja ''atņemt'' tikai vienu geimu: ''Nadals ir grūts pretinieks uz māla, vienu vai varbūt pat divus līmeņus virs pārējiem tenisistiem. Šobrīd jūtu, ka varu pieveikt visus pārējos (izņemot Nadalu) un man vajadzētu būt vairākos finālos uz māla.''

''Tagad pats galvenais - sagatavoties labi ''French Open''. Salīdzinājumā ar pagājušo gadu, esmu kļuvis pārliecinošāks psiholoģiskajā ziņā un spēju labāk darboties apstākļos, kad ne viss izdodas,'' piebilda Verdasko, kurš devies uz Romu, kur ''Masters 1000'' otrajā kārtā (no pirmās brīvs, pateicoties rangam) viņš tiksies ar Simones Bolelli (Itālija) un Simona Groila (Vācija) pāra uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
reuters.com

  +2 [+] [-]

, 2010-04-26 12:19, pirms 14 gadiem
Nu, Teikšu atklāti - Viņa sniegums par to neliecina. Bet laikam tas ir kā ar Amerikāņu basketbola spēlētājiem. Visiem sazombē smadzenēs, ka viņi ir stāri, un tad tas arī viņiem izdodas!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-26 12:21, pirms 14 gadiem
Rodžers arī baidās... Tak ko tur runāt, tikpat kā visi baidās, tāpēc arī zaudē - loģiski.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-26 12:33, pirms 14 gadiem
Es nedomāju, ka viņš varēja ko citu teikt, ja zaudē 6-0 un 6-1!!
Ja būtu sazombēts, tad viņš teiktu, ka šobrīd nebaidās ne no viena, tagad vismaz kkāda piezemētība ir!

     [+] [-]

, 2010-04-26 18:50, pirms 14 gadiem
Sis calis talu ies.....fiziskais un psihalogijas treneris vinam ir pats labaks....neatceros vardu....bet Agassi vinu dievinaja....ka treneri, miesasargu un visbeidzot draugu!!

     [+] [-]

, 2010-04-27 01:59, pirms 14 gadiem
un man liekas,ka no Ivanovičas veciem ar baidās
jo kad pa urbi uzradās,tad skuķim galvu sagrozīja nepareizi,ka vairs pat spēlēt meitēns nemāk nemāk.

     [+] [-]

, 2010-04-27 10:39, pirms 14 gadiem
njā pēc pēdējiem diviem turnīriem, ko Verdasko nomauca, tagad tik tiešām var blatot tā..

djokovichu, kā dēlu izģērba, ar Soderlingu, un Ferreru ar tika galā. Murejs ar tā kā zeķe uz māla spēlē, to ar nomazgātu. Del potro un Federers nav spēlējuši uz māla vēl(sākumā nebūs nekā laba no vinjiem), Gonzalesam neiet spēle, davidenko traumu mocīts, un Rodiks nespēlē uz māla...Tsonga nav maalinieks..

Tā ka tik tiešām visu izvērtējot , stipraakos , un uz doto briidi Verdasko tik tiešām vienīgais ir Nadals, kas var apturēt viņu