Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadala nometne noliedz runas par pavasara "hard" turnīru izlaišanu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nadala nometne noliedz runas par pavasara "hard" turnīru izlaišanu
Rafaels Nadals
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas tenisista Rafaela Nadala pārstāvji nolieguši šodien Spānijas laikrakstā "Marca" publicēto informāciju par to, ka Rafa nepiedalīsies Indianvelsas un Maiami "Masters 1000" turnīros uz "hard" seguma.

Rafaels Nadals šosezon pagaidām spēlējis tikai uz māla, aizvadot divus turnīros Čīlē un Brazīlijā. Šonedēļ Nadalam būs trešais turnīrs četrās nedēļās, spēlējot 500. sērijas turnīrā Akapulko.

Pēc tam kalendārā ir sezonas pirmie divi "Masters 1000" turnīri Indianvelsā un Maiami, kur spēles notiek uz "hard" seguma. Rafa nekad nav slēpis to, ka cietais segums viņam nepatīk, bet pēdējos gados gūtie savainojumi noniecināt "hard" segumu likuši arvien aktīvāk.

Nadala dzimtenes laikraksts "Marca" šodien nāca klajā ar informāciju, ka Rafa izlaidīs abus minētos turnīros. Ja tā patiešām notiks, Nadalam uz "hard" nebūs jāspēlē līdz pat augustam, kad notiks Monreālas un Sinsianti "māsteri".

Pats Nadals šajā sakarā pēdējo nedēļu laikā teica, ka par spēlēšanu Indianvelsā tiks izlemts pēc Akapulko turnīra. Tikmēr sportista aģents Benito Peress-Bardiljo Heress norādījis, ka "Marca" publicētā informācija neatbilst patiesība, tiesa, tajā pašā laikā neapstiprināja, ka Rafa patiešām būs redzams šajos turnīros.

Nadals pirms sava pirmā mača Akapulko atkal radījis saviem faniem uztraukumu, atklājot, ka traumatiskais ceļgals arvien nav ticis vaļā no sāpēm. Nadals neslēpj, ka 100% kondīcijā vēl nav, taču tajā pašā laikā ir priecīgs par to, ka ir atgriezies tūrē un var sacensties par tituliem.

Tikmēr Indianvelsas turnīrā (sākums 7. martā) savu atgriešanos veiks bijušais ASV pirmais numurs Mārdijs Fišs, kurš slimības dēļ nav spēlējis kopš pagājušā gada "US Open", kurā neizgāja uz 4. kārtas maču pret Federeru.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja