Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Stokholmā triumfē Bagdatis

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Stokholmā triumfē Bagdatis
Markoss Bagdatis un Olivjē Rohuss (pa labi)
Foto: AFP/Scanpix

Stokholmas ATP ''World Tour 250'' turnīrs noslēdzies ar kiprieša Markosa Bagdata uzvaru. Finālā viņš ar 6:1, 7:5 pieveica beļģi Olivjē Rohusu, izcīnot karjeras trešo vienspēļu titulu.

Bagdatis turnīrā nezaudēja ne setu un pusfinālu viņam vispār nevajadzēja spēlēt, jo Robins Soderlings no cīņas atteicās savainojuma dēļ. Šodien finālā 24 gadus vecais tenisists tikās ar beļģi Olivjē Rohusu, kurš trijās no četrām spēlēm bija aizvadījis trīs setus. Spēles sākumā izpaudās viņa nogurums, kā rezultātā pirmajā setā Bagdatis zaudēja tikai vienu geimu - 6:1. Otrā setā sākumā un vidū abi tenisisti apmainījās ar breikiem, bet 11. geimā Bagdatis trešo reizi otrajā setā nobreikoja pretinieku, nedaudz vēlāk noslēdzot otro setu savā labā ar 7:5.

Bagdatis šodien tika pie trešā ATP vienspēļu titula. Pirms tam 2006. gadā uzvarēts Pekinā, bet 2007. gadā Zagrebā. Kirpietim tas ir otrais tituls nedēļas laikā. Pagājušajā svētdienā viņš kļuva par Taškentas ''challenger'' turnīra čempionu. Stokholmas titula izcīnīšana varētu būt vēl viens solis augšup rangā. 2006. gada janvārī pēc ''Australian Open'' fināla sasniegšanas Bagdatis uzrāpās līdzd 8. vietai. Pašreiz viņš ir 66.vietā, ko pēc šīs nedēļas panākuma noteikti uzlabos, jo ieguvis 250 punktus, bet Rohusam tiks 150 punkti. Savus bankas kontus abi papildinās ar attiecīgi 93 un 49 tūkstošiem eiro.

Atgādinām, ka Stokholmā startēja arī Latvijas pirmais numurs Ernests Gulbis, kurš pirmajā kārtā piekāpās spānim Felisiano Lopezam - 2:6, 4:6.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-26 07:49, pirms 15 gadiem
Kipra rullē!