Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

WTA ignorē Ukrainas tenisistu vēlmi tikties ar organizācijas pārstāvjiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

WTA ignorē Ukrainas tenisistu vēlmi tikties ar organizācijas pārstāvjiem
Marta Kostjuka. Foto: atxopen.com

LETA--AFP. Sieviešu tenisa asociācija (WTA) ignorējusi Ukrainas tenisistu vēlēšanos tikties ar organizācijas pārstāvjiem, atklāja Ukrainas tenisiste Marta Kostjuka.

Kostjuka, kura Maiami "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā piekāpās neitrālajai tenisistei Anastasija Potapovai, pēc mača sarunā ar žurnālistiem neslēpa, ka Ukrainas tenisistes ir neapmierinātas ar esošo situāciju.

"Jā, mēs vēlējāmies tikšanos ar [WTA] pārstāvjiem, taču to nedabūjām. Nesaņēmām nekādu atbildi, tikai klusumu," viņa stāstīja, nevēloties ieslīgt detaļās par to, ko ukrainietes gribētu pārrunāt tikšanās laikā.

"Ja sarunāsim tikšanos, tad varēsim par to arī runāt. Nedomāju, ka tā ir laba ideja vēl pirms tikšanās atklāt, par ko mēs gribētu runāt," viņa piebilda. "Uzskatu, ka vajadzētu vairāk darīt, lai palīdzētu Ukrainas tenisistēm, jo šobrīd tiek diskutēts tikai par Krievijas un Baltkrievijas spēlētājām."

Pasaules tenisa jumtorganizācijas Tenisa profesionāļu asociācija (ATP), WTA un Starptautiskā tenisa federācija (ITF) pēc Krievijas uzsāktā kara atcēlusi agresorvalstī paredzētos turnīrus, taču gan Krievijas, gan Baltkrievijas sportisti, startējot bez abu valstu vārda vai karoga, var piedalīties gandrīz visos turnīros.

  +4 [+] [-]

, 2023-03-24 12:31, pirms gada
Viens no iemesliem ir tas ka okupanti visdrīzāk ir samaksājušu atp un wta kārtīgu piķi un tagad negrib runāt jo būtu grūti ko mainīt, bet tas nav normāli un šī situācija ir vienkārši absurda un vēl nezin kādus brīnumus sataisīs Bahs, visdrīzāk atļaus vatņikiem piedalīties Parīzes olimpiādē.

     [+] [-]

, 2023-03-24 18:32, pirms gada
Ko tur samaksājuši, tik traki korumpēti taču nav, ka atveda čemodānus un izbēra uz galda. Bet, lieki teikt, ka krievu nauda ir visur, jūs taču neteiksiet ka Rubļi un Kasatkinas izauga kautkur Novosibirskā, sētā trenējoties. 7 meitenes ir top20, 2 veči ilggadīgi Top 10. Neviens taču atklāti nesaka, ka oligarhu piķis caur bankām sponsorē tenisu. 90% žīdu, arī tie, kas amerikā, cēlušies no krievijas un ukrainas.

UA grib, lai cieš ne tikai viņi, bet arī agresorvalsts pārstāvji, proti, kā visos sporta veidos, nepielaist pie spēlēšanas. Es tikai PAR.

Ja, piemēram, Fidži salām būs tādas pašas balstiesības kā Polijai, tad Olimpiādi vajadzētu boikotēt. Valstis, kuras tieši vai netieši ierautas karā, nespēs savākt vairākuma balsis.

     [+] [-]

, 2023-03-24 23:21, pirms gada
Ar ko Polija labāka par Fidži? Pašus uzkraiņus jāizslēdz, ja daudz sprēgās.