Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Soderlings iekļūst Stokholmas turnīra pusfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Soderlings iekļūst Stokholmas turnīra pusfinālā
Robins Soderlings
Foto: AFP/Scanpix

Stokholmas ATP turnīrā noslēgušās ceturtdaļfinālu cīņas. Pusfinālistu vidū ir arī mājinieku favorīts Robins Soderlings, kuram par vietu finālā jāsacenšas ar Kipras pirmo numuru Markosu Bagdati.

Stokholmā šonedēļ startēja arī Latvijas pirmā rakete Ernests Gulbis, kurš gan tālāk par pirmo kārtu netika, zaudējot spānim Felisiano Lopezam, kurš pēc tam trīs setos piekāpās beļģim Olivjē Rohusam. Stohkolmā pusfinālistu skaitā ir tikai viens no izsētajiem tenisistiem – mājinieks Robins Soderlings, kurš rīt centīsies sasniegt šī turnīra trešo finālu. Pērn zaudēts Davidam Nalbandjanam, bet 2003. gadā Mārdijam Fišam.

Šodien ceturtdaļfinālā Soderlingam vismaz pirmajā setā sanāca sīva spēkošanās ar nestabilo spāni Giljermo Garsiju Lopezu. Pirmajā setā Soderlings divreiz zaudēja pie savas serves, bet bija pārāks taibreikā ar 7:4. Otrajā setā visu izšķīra viens breiks, un zviedrs bija pārāks ar 6:4. Par vietu finālā viņš sacentīsies ar kiprieti Markosu Bagdati, kurš divos setos tika galā ar Francijas veterānu Arno Klemānu – 6:4, 6:4. Soderlingam ir būtiski uzvarēt turnīrā un tikt pie 250 punktiem, kas uzlabotu viņa izredzes kvalificēties ''Masters Cup'' turnīram, kurā ir vēl divas brīvas vietas (kvalificējušies Federers, Nadals, Džokovičs, Marejs, Del Potro un Rodiks).

Domājams, ka šajā pārī būs atrodams šī turnīra uzvarētājs, jo otru pusfināla pāri veido mazāk spēcīgi tenisisti. Par pārsteigumu parūpējās brazīlietis Tomass Belluči, kurš divos setos ar 6:4, 6:4 pieveica mājinieku Joahimu Johansonu. Belluči tiksies ar jau pieminēto Rohusu.

"If Stockholm Open"

Ceturtdaļfinālu rezultāti
(1) Robins Soderlings – Giljermo Garsija Lopezs 7:6(4), 6:4
Markoss Bagdatis – Arno Klemāns 6:4, 6:4
Tomass Belluči – Joahims Johansons 6:4, 6:4
Olivjē Rohuss – Jarko Nieminens 6:3, 2:6, 6:1

Pusfinālu pāri
(1) Robins Soderlings – Markoss Bagdatis
Tomass Belluči – Olivjē Rohuss

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-10-24 09:46, pirms 15 gadiem
Malacis Robins! Zel ka musu Ernests tik talu netika =(

smash.lv - Tenisa portls, tenisa apmācība, viss par tenisu.