Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Nadals: ''Bija ārkārtīgi svarīgi lauzt zaudējumu sēriju pret Džokoviču''

Nadals: ''Bija ārkārtīgi svarīgi lauzt zaudējumu sēriju pret Džokoviču''
Rafaels Nadals
Foto: AFP/Scanpix

Vakardien tika noskaidrots gada trešā ATP ''Masters'' turnīra uzvarētājs, par kuru kļuva Rafaels Nadals, divos setos ar 6:3, 6:1 pieveicot savu pretinieku Novaku Džokoviču. Pēc finālmača abi tenisisti sniedza komentārus par aizvadīto nedēļu Montekarlo tenisa kortos.

Nadals pašreizējam ranga līderim Džokovičam bija zaudējis pēdējo septiņu turnīru finālos, tāpēc šī uzvara bija īpaši svarīga. ''Bija ļoti svarīgi lauzt šo neveiksmju sērīju pret Džokoviču,'' intervijas sākumā uzsvēra Nadals. ''Montekarlo turnīrs ir viens no maniem mīļākajiem turnīriem ATP tūrē, tāpēc jūtos tiešām laimīgs par šeit (Montekarlo) izcīnīto uzvaru.

Vaicāts par to, cik labu sniegumu izdevās paradīt Montekarlo kortos, spānis atbildēja: ''Sākoties trešās kārtas cīņām, manis parādītais teniss bija tiešām augsta līmeņa, tāpēc varu būt gandarīts par sasniegto.''

Pretēji Nadalam, serbs bija daudz piezemētāks savos izteicienos. Džokovičs: ''Rafaels (Nadals) vienkārši izmantoja savas izdevības, kas būtībā bija atslēga uz uzvaru. Lai vinnētu Nadalu, ir jāspēlē augstākās klases teniss, liekot viņam skriet no vienas korta malas uz otru, taču šoreiz es to izdarīt nespēju,'' sacīja ranga līderis.

Kā zināms, pagājušonedēļ Džokovičam aizsaulē aizgāja vectēvs, kas neabšaubāmi ietekmēja viņa pārādīto sniegumu tenisa kortos. ''Šī bija ļoti smaga nedēļa ne tikai man, bet arī visai manai ģimenei, taču esmu priecīgs, ka spēju aizcīnīties līdz finālam'' pēc zaudējuma Nadalam atzina Džokovičs.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

  +2 [+] [-]

, 2012-04-23 14:52, pirms 12 gadiem
Rafs izskatās formā un var pagrābt nākamos 3 finālus pret Noli.

  +5 [+] [-]

, 2012-04-23 15:29, pirms 12 gadiem
nez man jau liekas, svarīgāk, būtu uzvarēt, ja Džoko spēlētu uz visiem 100%, nevis tā kā vakar. Tur jau pat Nadalam neizdevās iesvīst.

     [+] [-]

, 2012-04-24 07:44, pirms 12 gadiem
Tiešām žēl Džokoviča Varbūt labāk vajadzēja paņemt kādu pauzīti, bet no otras puses ir svarīgi sagatavoties French Open. Nadalam šī uzvara ir psiholoģiski svarīga, bet Nolem teniss šķiet nebija prātā. Lai uzvarētu Nadalu uz māla, serbam būs jāspēlē uz visiem 100%, bet tas ir tikai loģiski.