Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Fišs atspēlējas un pusfinālā uzveic tautieti Rodiku

Fišs atspēlējas un pusfinālā uzveic tautieti Rodiku
Mārdijs Fišs
Foto: AFP/Scanpix

Zaudējumu Sinsinati "Masters Series" turnīra pusfinālā cietis amerikāņu pirmais numurs Endijs Rodiks, kuram otrajā setā bija iespēja izservēt maču, taču tā tika palaista garām, vēlāk piedzīvojot zaudējumu citam ASV pārstāvim Mārdijam Fišam - 6:4, 6:7(3), 1:6.

Vakar Sinsinati "Masters Series" tenisa turnīrā pārsteigumu sagādāja vairāki nefavorīti, tostarp arī šodienas pirmā dueļa dalībnieki - amerikāņi Endijs Rodiks un Mārdijs Fišs, kuriem pa spēkam ceturtdaļfinālā bija attiecīgi serbs Novaks Džokovičs(2.) un Ernesta Gulbja pāridarītājs šajā turnīrā Endijs Marejs(4.). Rodika un Fiša spēli divreiz pārtrauca lietus, abās no reizēm krasi mainot spēles gaitu - vairāk veiksme gan šoreiz bija Fiša pusē.

Spēli ar servi sāka Rodiks, kurš jau pirmajā geimā pamocījās, taču tika pie 1:0 savā labā. Pirmā seta sākumā krietni labāks izskatījās Fišs, kuram izdevās savus pirmos četrus geimus uzvarēja bez problēmām, nevienu reizi neatļaujot pretiniekam tikt līdz vienādi vai breikbumbai. Tikmēr Rodikam nācās atspēlēt pat trīs breikbumbas pirmo geimu laikā. Pie rezultāta 5:4 Endija Rodika labā, kad jāservē Fišam, tenisistiem bija jāpamet korti lietus dēļ. 40 minūšu ilgie nokrišņi bija atstājuši iespaidu uz Fišu, kurš laukumā devās nesagatavojies, vairākas reizes kļūdījās un pie 15:40 izglābt setu vairāk nespēja - Rodiks ar pirmo breika iespēju "paņēma" uzreiz visu setu - 6:4.

Otrajā setā iniciantīvu bija pārņēmis jau Rodiks, kurš nepārprotami tuvojās Sinsinati finālam. Pie 2:1 tika "lauzta" Fiša serve, bet pie 5:2 uzvara likās nepārprotama, un tomēr... Lietus atkal visu apgrieza kājām gaisā - šoreiz gan lija tikai 10 minūtes, bet nu jau tas nāca par labu Mārdijam Fišam. Vispirms viņš uzvarēja savu geimu(3:5), tad neatļāva Rodikam izservēt maču, breikojot viņu un galu galā aizcīnoties līdz taibreikam. Tajā Fišs izvirzījās vadībā ar 6:3 un ar pirmo iespēju ar spēcīgu forhendu otro setu uzvarēja.

Izšķirošajā spēles setā Rodiks vairs nespēja uzvarēt pat savus geimus. Fišs divreiz pēc kārtas nobreikoja, panākot 5:0 un liekot savam pretiniekam triekt raketi pret zemi. Vienu geimu Endijs vēl spēja uzvarēt, bet tas bija arī viss - Fišs, pašam servējot, tika līdz 40:0 un ar spēcīgu sitienu no labās puses spēli noslēdza savā labā - 4:6, 7:6(3), 6:1.

Otrajā pusfinālā vēlāk tiksies šveicietis Rodžers Federers un kiprietis Markuss Bagdatis, kurš vakar spēja uzveikt ATP ranga līderi Rafaelu Nadalu. Šī pāra uzvarētājs Sinsinati "Masters Series" turnīra finālā tiksies ar Mārdiju Fišu.

izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

     [+] [-]

, 2010-08-22 03:27, pirms 14 gadiem
ja nabaga Bagdatis būtu Feģu paņēmis, fināls būtu mazliet vairāk kā pārsteidzošs

     [+] [-]

, 2010-08-22 03:30, pirms 14 gadiem
Finālā izteikts favorīts, protams, ir Federers, bet arī Fiša dalība tajā nemaz nav tik pārsteidzoša. Viņš ir salīdzinoši labā formā, spēlē mājās un uz hārda. Visas iespējas pacīnīties par uzvaru finālā. Prieks, ka pusfinālā uzvarēja tieši Fišs nevis Rodiks.
Federera 90.fināls karjerā

 +13 [+] [-]

, 2010-08-22 03:31, pirms 14 gadiem
Efektīgs un efektīvs teniss visā savā krāšņumā - tas par Rodžera uzvaru!!!

     [+] [-]

, 2010-08-22 09:16, pirms 14 gadiem
heh, tie skatītāji, kas otrajā setā pie rezultāta 5:2 aizgāja prom, gan jau, ka tagad nožēlo, ka nepalika līdz spēles beigām, jo pēc tam tikai sākās viss interesantākais, lai nu kā Fišam vienreizēja izglābšanās!
3. setā Rodiks jau vienkārši salūza!
Slēpts komentārs: Simply the Best