Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Monfīss saņem Montekarlo "wild card", turnīrā gaida arī Federeru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Monfīss saņem Montekarlo "wild card", turnīrā gaida arī Federeru
Gaels Monfīss
Foto: AFP/Scanpix

Montekarlo "Masters 1000" turnīra direktors Zeļko Franulovičs piektdien paziņoja, ka viena no "wild card" piešķirta francūzim Gaelam Monfīsam. Tāpat turnīrā arvien tiekot gaidīts Rodžers Federers, kuram tikšot pietaupīta "wild card".

Traumatiskais Monfīss nav spēlējis kopš februāra vidus, kad piedalījās turnīrā Marseļā. Monfīss zaudējis pēdējās trīs spēles un rangā nokritis uz 99. vietu. Pirms Montekarlo (14.-21. aprīlis) Monfīsam vēl paredzēta viesošanās Hjūstonā. Arī tur notiks māla seguma turnīrs.

Savu piedalīšanos sezonas pirmajā māla "māsterī" šodien apstiprināja ranga līderis Novaks Džokovičs. Montekarlo, protams, piedalīsies arī astoņkārtējais čempions Rafaels Nadals. Tikmēr Rodžers Federers šajā turnīrā spēlēt nav plānojis, tūrē atgriežoties tikai maija sākumā Madridē.

Montekarlo sacensību organizatoriem tas gan netraucē cerēt, ka Federers varētu mainīt savu lēmumu. Šajā nolūkā šveicietim tiek pietaupīta "wild card". "Federers vienmēr var pēdējā brīdī mainīt savas domas un ierasties, kā tas bija 2009. gadā. Vienu "wild card" viņam pietaupīsim līdz pēdējam brīdim," pauda Franulovičs.

No elites bez Federera Montekarlo nebūs arī Argentīnas pirmā numura Huana Martina Del Potro. Tikmēr Latvijas tenisa līderim Ernestam Gulbim, lai tiktu pamatturnīrā, jācer uz vēl dažu spēlētāju atsaukumiem. Gulbis pašreiz atrodas trešais rindā uz vietu pamatsacensībās.

Izmantotie resursi:
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...

     [+] [-]

, 2013-03-22 19:32, pirms 12 gadiem
un viena WC kā vienmēr Bleikam?

  +3 [+] [-]

, 2013-03-22 19:35, pirms 12 gadiem
pūce rakstīja: un viena WC kā vienmēr Bleikam?
Monterkarlo neatrodas ASV

  -1 [+] [-]

, 2013-03-22 20:49, pirms 12 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Monterkarlo neatrodas ASV
runa ne jau par to, bet lai jau amerikāņi stutē savējos kā grib.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja