Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Serēnai Viljamsai sezona oficiāli beigusies

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Serēnai Viljamsai sezona oficiāli beigusies
Serēna Viljamsa
Foto: AFP/Scanpix

ASV tenisiste Serēna Viljamsa vakar oficiāli paziņojusi, ka šajā sezonā kortos vairs nedosies, kas nozīmē, ka bez viņas aizritēs gan WTA sezonas noslēguma turnīrs Dohā, gan Federācijas kausa izcīņas fināls (starp ASV un Itālijas izlasēm). Viljamsai tā arī nav izdevies sadziedēt pēdas savainojumu.

Vakar ASV tenisiste Serēna Viljamsa apstiprinājusi informāciju, ka šajā sezonā viņa turnīros vairs nestartēs – pēdējos treniņos atkal atsvaidzināts pēdas savainojums. Līdz ar to bijušo WTA ranga līderi neredzēsim ne WTA tūres finālturnīrā Dohā, ne Federācijas kausa finālā, kurā ASV komandai paredzēta cīņa ar Itāliju.

„Tas ir liels sarūgtinājums, ka man nākas atteikties no šiem turnīriem. paldies visiem, kas mani atbalsta šajā brīdī un gaida atgriežamies kortos”, vēstīts amerikānietes paziņojumā. Kā atzinusi sportiste, tad viņa pārlieku ātru centusies atgriezties un piedalīties turnīros, nesadziedējot savainojumu līdz galam. Pēdu viņa savainoja šī gada jūlijā kādā restorānā ASV, uzkāpjot uz glāzes lauskām. Tā kā Viljamsa nav spēlējusi kopš šī gada Vimbldonas (kurā uzvarēja), tad viņai nācies zaudēt arī ranga līderes godu, bet pēc Dohas viņa zaudēs vēl vairākas pozīcijas.

Līdz ar to Serēnas vienu Dohas turnīrā ieņems ķīniete Na Li vai baltkrieviete Viktorija Azarenka (pagaidām priekšā ir Li, bet ja Azarenka uzvarēs vienu spēli Maskavā, tad viņa apsteigs ķīnieti). Bet Itālijas komandai pavērušās ļoti labas iespējas uz Federācijas kausa iegūšanu, jo ASV komandai nevarēs palīdzēt arī Serēnas vecākā māsa Venusa.

Izmantotie resursi:
Sony Ericsson WTA Tour | Women's Tennis...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja