Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Pērn vicelīderes pozīciju ieguvusī igauniete Kontaveita paziņo par karjeras beigām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pērn vicelīderes pozīciju ieguvusī igauniete Kontaveita paziņo par karjeras beigām
Anete Kontaveita. Foto: Zumapress/Scanpix, err.ee

27 gadus vecā Igaunijas tenisiste Anete Kontaveita paziņojusi, ka muguras problēmu dēļ liks punktu profesionālajai karjerai. Par viņas pēdējo turnīru kļūs jūlijā gaidāmā Vimbldona.

Anete Kontaveita paziņojumā norādījusi, ka pēc vairākām ārstu vizītēm un konsultācijas ar pašas komandu secināts – viņai ir problēmas ar muguras apakšdaļas skriemeļiem. "Tās neļauj trenēties ar pilnu jaudu vai turpināt sacensties. Nav iespējams turpināt visaugstākajā līmenī," pauda Kontaveita.

Igaunijas tenisiste atklāja, ka par viņas pēdējo turnīru kļūs Vimbldona. Gada trešais "Grand Slam" sāksies 3. jūlijā, bet noslēgsies mēneša vidū.

"Teniss man ir devis un iemācījis ļoti daudz, un par to esmu pateicīga. Man svarīgi bijis kortā iziet ar Igaunijas karogu un spēlēt savu atbalstītāju un fanu priekšā. Taču tagad esmu gatava jauniem izaicinājumiem."

Kontaveita pagājušā gada vasaras ievadā atradās WTA ranga otrajā vietā, veicot lēcienu no piektās pozīcijas. Pirmā ar milzīgu atrāvienu no pārējām bija Iga Švjonteka, kura ir līdere ar tagad, kamēr Kontaveita atrodama 79. vietā.

Viņa karjerā izcīnījusi sešus titulus un 2021. gadā sasniedza "WTA Finals" izšķirošo maču, bet "Grand Slam" tikai vienu reizi tikusi ceturtdaļfinālā – 2020. gadā "Australian Open".

  +6 [+] [-]

, 2023-06-20 09:52, pirms gada
Slikti igauņu sieviešu tenisam. Konteveita beidz karjeru, bet tikmēr Kanepi sapinusies ar neitrālo atlēti un zaudē valsts finansējumu.

  +5 [+] [-]

, 2023-06-20 10:00, pirms gada
Kanepi ir norietā, kamēr Kontaveita spēka gados.
Patiešām žēl!

  +1 [+] [-]

, 2023-06-20 10:36, pirms gada
līdzīgi bija Sevastovai. Pēc kāda laika atgriezās, tā ka punktu neliekam

  -2 [+] [-]

, 2023-06-20 11:23, pirms gada
krokodilumednieks rakstīja: Slikti igauņu sieviešu tenisam. Konteveita beidz karjeru, bet tikmēr Kanepi sapinusies ar neitrālo atlēti un zaudē valsts finansējumu.
Domā, ka tie pārsimts zaudētie eiro ietekmēs Kanepi turpmāko karjeru?

  +5 [+] [-]

, 2023-06-20 12:11, pirms gada
damokla_zobens_22 rakstīja: Domā, ka tie pārsimts zaudētie eiro ietekmēs Kanepi turpmāko karjeru?
Reputāciju ietekmēs pilnīgi noteikti. Un pirmām kārtam - jau pašā Igaunijā.

  -3 [+] [-]

, 2023-06-20 12:24, pirms gada
domājams ka problēmas ar muguru radīja draugs

  +4 [+] [-]

, 2023-06-20 12:47, pirms gada
Maybe Sevastovas variants - paņems pauzi - saārstēsies un atgriezīsies jaunā līmenī - var tikai cerēt!

  -3 [+] [-]

, 2023-06-20 13:12, pirms gada
krokodilumednieks rakstīja: Reputāciju ietekmēs pilnīgi noteikti. Un pirmām kārtam - jau pašā Igaunijā.
viņai jau 38 gadi - nav baigi par ko vairs uztraukties šajā sakarā.

     [+] [-]

, 2023-06-20 14:30, pirms gada
Kaia Kanepi: I will not go along with campaign aimed at dividing people

Kanepi's former coach, Valdo Randpere, told he drew parallels to a hypothetical situation were Estonia to come under similar attack, as in the Ukraine war,

but he was met with the response that the U.S. also bear responsibility in the outbreak of war, and that the world is as it is at present.

  -3 [+] [-]

, 2023-06-20 16:08, pirms gada
oxa rakstīja: Kaia Kanepi: I will not go along with campaign aimed at dividing people

Kanepi's former coach, Valdo Randpere, told he drew parallels to a hypothetical situation were Estonia to come under similar attack, as in the Ukraine war,

but he was met with the response that the U.S. also bear responsibility in the outbreak of war, and that the world is as it is at present.
Ups... Tūlīt sekos komentāri, ka Kanepi ir kremlina un kovidnoliedzējas retorika... Un vēl viņa noteikti piedalās mītiņos un bļauj - atlajst rīgjikogju!

     [+] [-]

, 2023-06-20 18:36, pirms gada
Lai pakonsultējas ar Džokoviču ,jo tas puisis zin no kā rodas muguras problēmas , bet tas ir liels noslēpums ,ka pārtraucot gaļas ēšanu šīs muguras problēmas pamazām pazudīs ,bet var arī tās izārstēt 20 -30 dienu laikā un atgriezties apritē. Nav īstie padomdevēji .

     [+] [-]

, 2023-06-21 10:31, pirms gada
fidelskastro rakstīja: Lai pakonsultējas ar Džokoviču ,jo tas puisis zin no kā rodas muguras problēmas , bet tas ir liels noslēpums ,ka pārtraucot gaļas ēšanu šīs muguras problēmas pamazām pazudīs ,bet var arī tās izārstēt 20 -30 dienu laikā un atgriezties apritē. Nav īstie padomdevēji .
Nu paga!
Uzturs noteikti ietekmē ķermeni (attieksme pret dzīvi arĪ !), taču ir lietas, ar kurām profesionāls sports vairs nav savienojams.