Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Marejam muguras operācijas dēļ sezona, visticamāk, beigusies

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marejam muguras operācijas dēļ sezona, visticamāk, beigusies
Endijs Marejs
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijas tenisa pirmais numurs Endijs atsaucis dalību no Āzijas tūres sacensībām, lai veiktu nelielu muguras operāciju. Nav izslēgts, ka Marejs šosezon vairs nespēlēs.

Muguras savainojuma dēļ Endijs Marejs bija spiests izlaist "French Open". ATP reitinga trešais numurs pavasarī atzina, ka muguras sāpes viņam neliek mieru jau pusotru gadu. Tagad beidzot nolemts veikt operāciju.

Vimbldonas čempions nepiedalīsies Āzijas turnīros, pastāv neliela cerība, ka viņš varētu būt atpakaļ ierindā un sezonas finālturnīru Londonā, kuram viņš jau kvalificējies. Tiesa, galvenā prioritāte ir būt gatavam nākamās sezonas sākumam.

Marejam līdz sezonas beigām jāaizstāv 1270 punktu, kas nopelnīti ar fināla sasniegšanu Šanhajā, kā arī tikšanu līdz pusfinālam Tokijā un Londonā. 3. vietas nosargāšana atkarīga no tā, kā veiksies Davidam Fereram. Viņš pagājušā gada rudenī uzvarēja Parīzes "Masters 1000" turnīrā.