Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Kasatkina atklāj savu homoseksualitāti un nosoda karu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Kasatkina atklāj savu homoseksualitāti un nosoda karu
Darja Kasatkina. Foto: EPA/Scanpix

WTA ranga 12. rakete Darja Kasatkina vakar publicētajā video intervijā atklājusi, ka ir homoseksuāla. Tāpat neitrālā tenisiste nosodīja Krievijas uzsākto karu Ukrainā.

''Dzīvot mierā ar sevi ir vienīgais, kam ir nozīme,'' pēc paziņošanas, ka dzīvo kopā ar draudzeni, teica Kasatkina.

''Uzskatu, ka sportistiem vai jebkuras citas nozares pārstāvjiem ir svarīgi par to [homoseksualitāti] runāt. Jauniešiem, kurus nepieņem sabiedrība, ir vajadzīgs mūsu atbalsts,'' sacīja tenisiste.

''Krievijā ir tik daudz tabu tēmu. Dažas no tām gan ir svarīgākas nekā homoseksualitātes jautājums. Šis jēdziens ''homoseksualitāte ir izvēle''... Tas ir smieklīgi. Domāju, ka dzīvē nav nekas vieglāks kā būt heteroseksuālim. Nopietni, ja tas ir izvēles jautājums, kāpēc padarīt savu dzīvi grūtāku, it sevišķi Krievijā? Tur nekad nebūs pieņemami sadoties rokās, īpaši redzot to, kas Krievijā notiek šobrīd,'' turpināja WTA ranga 12. rakete.

Tenisiste atklāja, ka iznākt no skapja viņu iedvesmojusi krievu futboliste Nadežda Karpova, kura par savu homoseksualitāti pavēstīja jūnijā.

Vaicāts, ko Kasatkina visvairāk vēlas, tenisiste teica: ''Lai beidzas karš! Tas ir pilnīgs murgs.''

Okupantu valstī kopš 2013. gada ir spēkā ''homoseksuāļu propagandas'' likums, kas tiek izmantots, lai apturētu praida pasākumus un ierobežotu cilvēktiesību aktīvistus.

25 gadus vecā tenisiste dzīvo un trenējas Spānijā.

Izmantotie resursi:

Slēpts komentārs: polārlācēns
Slēpts komentārs: Hose Girtinho

  -2 [+] [-]

, 2022-07-19 14:13, pirms 2 gadiem
beckham9 rakstīja: Kas tad tas ir, ja ne izvēle?
Ja tā ir izvēle, tad kad tu izvēlējies ka tev patīk pretējais dzimums?
Slēpts komentārs: beckham9
Slēpts komentārs: JurisT
Slēpts komentārs: zaipis
Slēpts komentārs: A Burts īstais
Slēpts komentārs: Einars267
Slēpts komentārs: Cololo83
Slēpts komentārs: septembris

  -3 [+] [-]

, 2022-07-19 16:11, pirms 2 gadiem
sengo rakstīja: Slimi cilvēki un slima sabiedrība ir attīstības bremze , nav ko popularizēt slimas novirzes. Sēdi savā istabā un drāzies kaut ar ķebli , bet nebāzies virsū citiem ar savām novirzēm !
Patiesībā ir tieši otrādi. Piemēram, es esmu konservatīvs un neesmu par dažādu gājienu organizēšanu, bet tajā pašā laikā ir nožēlojami vērot, kā notiek ņirgāšanās par šiem cilvēkiem. Ja cilvēks ir citādāks, bet ir jābaidās, ka kāds to neuzzina, tad tā vairs nav normāla situācija. Cilvēkam ir tiesības būt atšķirīgam, vismaz šādā ziņā noteikti. Un mums nav tiesību viņam liegt to publiski atzīt. Neredzu veidu, kā homoseksuāļi kaut kādā veidā bremzētu sabiedrības attīstību, lai ko arī tas nozīmētu.
Slēpts komentārs: Hose Girtinho
Slēpts komentārs: septembris

  -4 [+] [-]

, 2022-07-19 18:18, pirms 2 gadiem
paredzu ka spitacentra praidisti izdzēsīs pusi komentu
Slēpts komentārs: osis30

  +3 [+] [-]

, 2022-07-19 22:02, pirms 2 gadiem
A Burts īstais rakstīja: Malacis meitēns, nekautrējas atzīt savu būtību. Varbūt tas iedvesmos arī citus iznākt no skapja. Es gan vēl tam neesmu gatavs, VOT!
pārbaudi vai tev nav aizbraucis antresols

  +2 [+] [-]

, 2022-07-19 22:34, pirms 2 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Patiesībā ir tieši otrādi. Piemēram, es esmu konservatīvs un neesmu par dažādu gājienu organizēšanu, bet tajā pašā laikā ir nožēlojami vērot, kā notiek ņirgāšanās par šiem cilvēkiem. Ja cilvēks ir citādāks, bet ir jābaidās, ka kāds to neuzzina, tad tā vairs nav normāla situācija. Cilvēkam ir tiesības būt atšķirīgam, vismaz šādā ziņā noteikti. Un mums nav tiesību viņam liegt to publiski atzīt. Neredzu veidu, kā homoseksuāļi kaut kādā veidā bremzētu sabiedrības attīstību, lai ko arī tas nozīmētu.
Valstīs, kur LGBTQ attīstījies, tur sākas vajāšanas pret pavisam mēreniem konservatīviem viedokļiem, kas izteikti attiecībā uz cilvēku seksualitāti - un ar to es domāju tiesvedības -, pietiek, ka viedoklis pamatojies Bībelē. Kam tas izdevīgi, to visu liek vienā katlā kā naida runu.

  +2 [+] [-]

, 2022-07-19 23:51, pirms 2 gadiem
grosmamma rakstīja: Valstīs, kur LGBTQ attīstījies, tur sākas vajāšanas pret pavisam mēreniem konservatīviem viedokļiem, kas izteikti attiecībā uz cilvēku seksualitāti - un ar to es domāju tiesvedības -, pietiek, ka viedoklis pamatojies Bībelē. Kam tas izdevīgi, to visu liek vienā katlā kā naida runu.
dažās valstīs nenobriedušiem bērniem tiek dota iespēja nogriezt krānu, protams ar toleranto ieteikumu
pēc tam jātaisa pašnāvība

  -2 [+] [-]

, 2022-07-21 21:42, pirms 2 gadiem
vispār nesaprotu + un - kas te salikti.. Meitene malacis, kaut nu kāds krievs dzird