Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Dubaijas finālā Viljamsa un Azarenka

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dubaijas finālā Viljamsa un Azarenka
Venusa Viljamsa
Foto: AFP/Scanpix

WTA ''Priemier'' sērijas turnīrā Dubaijā šodien noskaidrojās finālistes. Par tām kļuva Venusa Viljamsa un Viktorija Azarenka, kas pārspēja attiecīgi Šaharu Pēru un Agņešku Radvansku.

Dienas pirmajā pusfinālā kortā devās pērnā gada čempione Venusa Viljamsa un Izraēlas pirmā rakete Šahara Pēra. Pērn Pēra netika ielaista Dubaijā politisku apsvērumu dēļ. Dubaijas turnīra organizatori par to saņēma 300 000 ASV dolāru sodu no WTA, kas draudēja šo turnīru izslēgt no tūres kalendāra gadījumā, ja nākotnē atkārtotos līdzīgi incidenti.

Šogad Pēra tika pie spēlēšanas un nokļuva līdz pusfinālam, pa ceļam no turnīra izslēdzot pasaules trešo raketi Karolīnu Vozņacki. Šodien gan viņas uzvaru sērija beidzās ar zaudējumu divos setos pērnā gada čempionei Venusai Viljamsai - 1:6, 1:4.

Venusas pretiniece finālā būs pašreiz ranga 6. vietā esošā baltkrieviete Viktorija Azarenka, kura pusfinālā nedaudz sīvākā cīņā, bet arī divos setos tika galā ar Anastasijas Sevastovas pāridarītāju Agņešku Radvansku – 6:3, 6:4. Jāpiebilst, ka otrajā setā Radvanska bija vadībā ar 3:1, taču iegūto pārsvaru nespēja noturēt.

Līdz šim abas rītdienas finālistes tikušās tikai vienreiz. Tas notika 2008. gadā Pekinas olimpiādes trešajā kārtā, kad Venusa bija pārāka divos setos ar 6:3, 6:2.

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

     [+] [-]

, 2010-02-19 19:03, pirms 14 gadiem
Būs interesants fināls! Abas samērā viegli pieveica pretinieces. Žēl, ka Karolīna neiekļuva pusfinālā. Azarenkas un Radvanskas spēles beigu daļā Eurosport2 pieslēdzās T.Vudsa paziņojumam.. Iesaku noskatīties ierakstu, ja tas jau ir pieejams!